A Sant Pere de Ribes, els proprietaris, Marta i Victor, volien obrir la seva cuina a l’menjador. La idea era obrir un forat a la paret entre la cuina i el menjador com un passa-plat amb una campana d’illa. No obstant això els suggerim altres opcions. Després de la presentació de diverses projectes vam donar amb la idea perfecta. Obrir-lo tot. Treure la porta de pas a la sala-menjador des del passadís. Enderrocar completament l’envà entre cuina i menjador per integrar completament els 2 espais.

Fotos d’abans de la Reforma a Sant Pere de Ribes

Així mateix a la banda de l’escala a primer pis existia un buit que volien treure. Es va optar per canviar el terra sencer d’aquesta planta i aprofitar per tapar el forat d’aquesta escala que a la fi s’havia convertit en buit per ordenar les joguines dels seus 3 fills.

Os mostramos el proceso de reforma en el que se procede a derribar tabique, puerta de paso…

El resultat a l’obrir-lo tot confereix als espais més llum i amplitud .. La cuina queda molt més pràctica. A l’estar integrada a l’saló- menjador sembla més gran i dissimula la peculiaritat d’una de les seves parets de formes obliqües. La campana és de sostre així no trenca la visió. És de color blanc així queda més integrada al sostre.

Cuina del nostre proveïdor Inko de la gamma Gourmet color confit. Dekton color ZENITH.

Marta i Víctor poden estar connectats amb la vida familiar que transcorre a la sala mentre estan a la cuina. A la fin decidir canviar mobiliari i llums de la sala-menjador. Tot en conjunt resulta un canvi espectacular !!

Resultat final després de la reforma