Reformes

Studio Gatto ofereix un servei de reforma integral o parcial del teu habitatge.

Després d’una primera visita, el nostre equip tècnic i l’equip de dissenyadors estudiarà la redistribució de l’espai a reformar i s’estructurarà pas a pas el teu projecte per tal de realitzar una proposta personalitzada.

Et presentem de forma gratuïta un primer estudi amb un pressupost detallat i sense compromís que s’adapti a les teves preferències i necessitats.

Donarem forma al teu projecte al costat d’un equip d’industrials competent i professional que treballarà sota les indicacions i supervisió constant del nostre cap d’obra.

El nostre objectiu és maximitzar l’espai útil, solucionar les necessitats tècniques i estètiques prioritzant el confort.

En resum, creiem que d’una bona planificació depèn en gran part l’èxit de la reforma.

Paleta

Li indiquem al paleta les indicacions necessàries per transformar els espais de forma eficaç i neta. El seu treball anirà sincronitzat amb el lampista i altres industrials.

Lampisteria

El lampista s’encarrega de tota la instal·lació elèctrica, aigua i gas complint amb les normatives vigents i segons les nostres indicacions.

Alumini

En més d’una ocasió aconsellem l’ús d’aquest material ja que és fàcil d’instal·lar, de poc manteniment i econòmic.

Armaris encastats

Dissenyem en Render 3D la distribució a mida del teu armari. T’aconsellem sobre materials i millors solucions.

Pintura

Et guiarem gràcies a la nostra experiència en decoració i interiorisme.

Portes de pas

Les portes separen ambients però també decoren. T’ajudem a triar les portes que més s’adaptin a les teves necessitats.

Parquet

L’ús del Parquet a la cuina és cada vegada més estès. Hi ha diversos tipus de materials i acabats. T’aconsellem i ajudem a triar.

×
//
Whatsapp Studio Gatto