CUINA A L’ AIRE LLIURE

Et proposem diferents solucions perquè per fi puguis gaudir de la teva cuina al jardí

Dissenyada pels amants de la cuina, tant dins com fora de casa.

OUTDOOR COOKING, el nou sistema ocult de cocció per inducció mitjançant un procés d’integració entre material i tecnologia.

Una taula de cocció per als amants de la cuina. Un avenç tecnològic que possibilita portar encara més lluny la creativitat i l’operativitat de tots els espais de treball, des dels més pioners fins als més tradicionals.

El futur de la inducció
El que a simple vista sembla una elegant selecció de porcellànics, amaga al seu interior un sistema de cocció per inducció integrat. Combinant a la perfecció un disseny innovador amb una gran versatilitat. Permet una fàcil neteja ja que no té més elements que la placa de porcellana. La duresa del material es caracteritza per una alta resistència al ratllat, la qual cosa atorga la possibilitat de tall i preparació al mateix taulell deixant enrere les tradicionals taules de tall, reduint espai i temps.

Mobles de cuina adaptats
la teva forma de cuinar i el teu estil de vida

Mobles Exterior

MOBLES MODULARS PER A INTERIOR I EXTERIOR

VLAZE ADAPT és una innovadora col·lecció de mobles modulars i independents que es poden traslladar lliurement de l’interior a l’exterior.

Dissenyades per a la vida exterior, aquestes peces ofereixen la solució perfecta per preparar el menjar i menjar a l’aire lliure.

Els mòduls de cuina estan fabricats amb acer inoxidable i adornats amb una superfície d’esmalt vitrificat, mentre que les taules de menjador i les jardineres utilitzen una combinació d’acer amb recobriment en pols i esmalt vitrificat. Aquest acabat durador i resistent a la intempèrie té una garantia de 25 anys i s’aconsegueix fonent vidre en pols amb acer a temperatures superiors a 800 °C. El resultat és un esmalt de luxe i vibrant. El resultat és un luxós i vibrant esmalt a prova de calor, higiènic i resistent a les taques.

VLAZE és un producte britànic fabricat a l’Illa de Wight pels creadors de la icònica senyalització del metro de Londres i del metro de París.

Mobles de cuina exterior

Dissenyats amb la mateixa exigència que les planxes i les graelles, aquests mobles d’aquesta marca francesa modulars permeten nombroses composicions i creen la teva pròpia cuina d’exterior a mida.

Exclusives Cuines d’Exterior

El concepte Outdoor Kitchen està dissenyat especialment per gaudir a l’aire lliure d’un espai polivalent, social i funcional. La versatilitat de colors i materials permeten un disseny variable i personalitzat.

Novara aporta elements especials aptes per a l’exterior i l’ambient marí. Components d´alta qualitat i resistència sense renunciar a la funcionalitat i estètica minimalista.

La cuina exterior Novara pot estar exposada a l’exterior sense necessitat de recobriment gràcies als seus acabats en HPL, pedra sintetitzada o laca que garanteixen la màxima resistència a les diferents condicions climatològiques.

És un producte d’interès per a particulars i arquitectes i permet als professionals del sector desenvolupar lliurement els seus projectes personalitzats i aconseguir un disseny perdurable i únic.

El muntatge també el realitza Studio Gatto amb personal qualificat. És hora de gaudir del plaer de cuinar a l’aire lliure amb uns acabats immillorables que fusionen perfectament amb l’estil de vida mediterrani i el seu entorn.

Per fi hi ha un sistema de mobiliari apte per a exteriors amb la màxima qualitat i amb la màxima garantia.
Tots els elements de Novara han estat seleccionats entre els de més alta qualitat i resistència per a l’exterior i l’ambient marí. La versatilitat d aquests colors i materials permet variables i possibilitats per a cada projecte.
×
//
Whatsapp Studio Gatto