Els nostres serveis en reforma d’interiors

En les darreres dues dècades, Studio Gatto s’ha fet un nom al sector de la reforma d’interiors. Creem espais elegants i dinàmics, plens de passió i creativitat. El nostre estudi de reforma dʻinteriors és professional, accessible i compromès a aconseguir la millor solució de disseny possible per a qualsevol projecte.

Disseny interior

El nostre equip de dissenyadors d’interiors interpreta les motivacions i l’estil de cada client per oferir espais innovadors, únics així com funcionals i sostenibles.

Estem compromesos amb el medi ambient. Treballem sempre amb fabricants que tenen en compte les normatives europees a nivell de sostenibilitat i ecologia en equilibri amb una qualitat assequible.

En adoptar aquest enfocament, el nostre equip es manté fidel a la nostra filosofia de disseny de “veritable disseny per viure” agrupant així tots els aspectes importants per assolir un projecte complet adaptat a les necessitats d’estil de vida de cada client.

Arquitectura interior

En cas necessari, disposem de professionals arquitectes, interioristes i decoradors per recolzar i col·laborar en la realització del projecte.

D’aquesta manera, completem cada aspecte de la reforma d’interiors.

La nostra experiència

Amb una àmplia experiència al sector, hem creat, dissenyat i executat més de 1.000 projectes en els darrers 30 anys. El nostre equip proporciona el més alt nivell de solucions a mida i claus en mà. Això ha portat molts clients particulars a continuar confiant en nosaltres per a la realització de diversos projectes.

×
//
Whatsapp Studio Gatto