A Sant Pere de Ribes, els propietaris, la Marta i el Victor, volien obrir la seva cuina al menjador. La idea era obrir un forat a la paret entre la cuina i el menjador com un passaplat amb una campana d’illa. Tot i això els suggerim altres opcions. Després de la presentació de diversos projectes vam trobar la idea perfecta. Obrir-ho tot. Treure la porta de pas al saló-menjador des del passadís. Enderrocar completament l’envà entre cuina i menjador per integrar completament els 2 espais.

Fotos d’abans de la reforma a Sant Pere de Ribes

Així mateix, al costat de l’escala del primer pis hi havia un forat que volien treure. Es va optar per canviar el terra sencer d’aquesta planta i aprofitar per tapar el buit d’aquesta escala que al final havia esdevingut buit per ordenar les joguines dels seus 3 fills.

Us mostrem el procés de reforma en què es procedeix a enderrocar envà, porta de pas…

El resultat en obrir-ho tot confereix als espais més llum i amplitud. La cuina queda molt més pràctica. En estar integrada al saló-menjador sembla més gran i dissimula la peculiaritat d’una de les parets de formes obliqües. La campana és de sostre així no trenca la visió. És de color blanc així queda més integrada al sostre.

Cuina del nostre proveïdor INKO de la gamma Gourmet color confit. Dekton color ZENITH.

Marta i Víctor poden estar connectats amb la vida familiar que transcorre al saló mentre són a la cuina. Al final van decidir canviar mobiliari i llums del saló-menjador. Tot plegat resulta un canvi espectacular!!

Resultat final després de la reforma

×
//
Whatsapp Studio Gatto