Serveis

Al llarg d’una trajectòria de gairebé 30 anys al sector, Studio Gatto ha anat incorporant diversos serveis per tal d’aportar el màxim confort als seus clients i així centralitzar- ho tot. La nostra prioritat és la d’un tracte personalitzat per tal de realitzar un projecte d’acord amb les necessitats de cada client. Es lliura un pressupost detallat gratuït i sense compromís ajustat als teus gustos i idees. Converteix-te en part de la nostra experiència !

Per què triar-nos?

N

Perquè la teva confiança és la nostra prioritat

N

Perquè el que ens importa és la teva tranquil·litat

N

Perquè el nostre objectiu és la teva satisfacció

N

Perquè el que ens defineix és la proximitat

N

Perquè el nostre lema és el compromís

Perquè la cuina no és un lloc és el nostre món

One-stop-shop

Pots trobar tots els serveis i productes necessaris per al teu projecte a les nostres botigues situades a Sant Pere de Ribes i El Vendrell . Això permet la facilitat duna gestió i un pagament centralitzat. Estalvia temps!

Post venda

Un cop finalitzada la reforma, seguirem al teu costat i t’ajudarem a gestionar garanties i/o qualsevol incidència que tinguis als productes instal·lats. Compte amb nosaltres!

Projectes en 3D

Et presentem el teu projecte dissenyat en 3D o en vista panoràmica a 360º. Podem canviar al moment colors, models i distribució del mobiliari. Desplaça’t en 360 graus!

Muntatge i transport

Per la nostra experiència sabem que és important oferir-te un servei de muntatge i transport propi per tenir-ho tot sota control. Ens importa la teva tranquil·litat!

f

Pressupost a mida

Studio Gatto elabora el projecte sol·licitat mitjançant presa de mesures o estudi sobre plànols, renders en 3D i un pressupost detallat i ajustat a les teves idees i necessitats. Tot això, sense compromís i de forma gratuïta. No tens res a perdre!

Idiomes

Studio Gatto ofereix als seus clients estrangers un tracte personalitzat, ja que l’equip domina diversos idiomes com el francès, l’anglès, l’italià, el castellà i el català. What’s your plan?

Interiorisme

Studio Gatto disposa d´una llarga experiència en reformes integrals o parcials i en disseny interior per renovar el teu espai i donar-li la millor imatge. L´equip de dissenyadors es coordina amb l´equip tècnic per elaborar el projecte de rehabilitació de l´habitatge. El disseny quedarà plasmat amb un precís Render 3D que et facilitarà visualitzar el resultat final i permetrà fer qualsevol canvi que consideris oportú per ajudar-te a decidir.

Confia’ns el teu projecte

Reformes

Studio Gatto realitza reformes integrals del teu habitatge i reformes parcials de la teva cuina o la teva cambra de bany . T’orientem per triar la millor opció per a tu quant a distribució, materials i equipament necessaris. Ens adaptem a les teves necessitats i t’entreguem un pressupost detallat sense compromís . La nostra llarga trajectòria en coordinar reformes acompanyats d’un equip d’industrials competent, us garanteix estalvi de temps i compliment de terminis . Durant el transcurs de la reforma estareu sempre en contacte directe amb el cap d’obra que us informarà de tots els avenços i amb l’ equip de disseny per resoldre qualsevol dubte. Explica’ns la teva idea i nosaltres ens encarreguem de fer-la realitat.

×
//
Whatsapp Studio Gatto