Serveis

Al llarg d’una trajectòria de més de 25 anys en el sector, Studio Gatto ha anat incorporant diversos serveis per tal d’aportar el màxim confort als seus clients i d’aquesta manera centralitzar-ho tot.  La nostra prioritat és la d’un tracte personalitzat per poder realitzar un projecte d’acord a les necessitats de cada client. Aquests serveis es proporcionen de forma gratuïta i es lliura un pressupost detallat sense compromís i ajustat als teus gustos i idees. Converteix-te en part de la nostra experiència!

Per què triar-nos?

N

Perquè la teva confiança és la nostra prioritat

N

Perquè el que ens importa és la teva tranquil·litat

N

Perquè el nostre objectiu és la teva satisfacció

N

Perquè el que ens defineix és la proximitat

N

Perquè el nostre lema és el compromís

Perquè la cuina no és un lloc és el nostre món

One-stop-shop

Pots trobar tots els serveis i productes necessaris per al teu projecte a les nostres botigues situades a Sant Pere de Ribes i El Vendrell. Això permet la facilitat d’una gestió i un pagament centralitzat. Estalvia temps!

Post venda

Un cop finalitzada la reforma, seguirem al teu costat i t’ajudarem a gestionar garanties i/o qualsevol incidència que tinguis en els productes instal·lats. Compta amb nosaltres!

Projectes en 3D

Et presentem el teu projecte dissenyat en 3D o en vista panoràmica en 360º. Podem canviar al moment colors, models i distribució del mobiliari. Desplaça’t a 360 graus!

Muntatge i transport

EnsPer la nostra experiència sabem que és important oferir-te un servei de muntatge i transport propi per tenir-ho tot sota control. Ens importa la teva tranquil·litat!

f

Pressupost a mida

Studio Gatto elabora el projecte sol·licitat mitjançant presa de mesures o estudi sobre plànols, renders en 3D i un pressupost detallat i ajustat a les teves idees i necessitats. Tot això, sense compromís i de forma gratuïta. No tens res a perdre!

Idiomes

Studio Gatto ofereix als seus clients estrangers un tracte personalitzat ja que l’equip domina diversos idiomes com el francès, anglès, italià, castellà i català. What ‘s your plan?

Interiorisme

Studio Gatto disposa d’una llarga experiència en reformes integrals o parcials i en disseny interior per a renovar el teu espai i donar-li la millor imatge. L’equip de dissenyadors es coordina amb l’equip tècnic per elaborar el projecte de rehabilitació de la vivenda. El disseny quedarà plasmat amb un precís Render 3D que et facilitarà visualitzar el resultat final i permetrà realitzar qualsevol canvi que necessitis per ajudar-te a decidir.

Confians el teu projecte

Reformes

Studio Gatto realitza reformes integrals del teu habitatge i reformes parcials de la teva cuina o el teu bany. T’orientem per a triar la millor opció per a tu en la distribució, materials i equipament necessaris. Ens adaptem a les teves necessitats i et lliurem un pressupost detallat sense compromís. La nostra llarga trajectòria en coordinar reformes acompanyats d’un equip d’industrials competent, et garanteix estalvi de temps i compliment de terminis. Durant el transcurs de la reforma estaràs sempre en contacte directe amb el cap d’obra que t’informarà de tots els avenços i amb l’equip de disseny per resoldre qualsevol dubte. Explica’ns la teva idea i nosaltres ens encarreguem de fer-la realitat.