La família de Studio Gatto

Sonia

“El cervell”

Ixai

“El manetes”

Sandro

“El reflexiu”

Studio Gatto és una empresa familiar fundada per un matrimoni italià que inicia la seva aventura el 1989 amb l’obertura de la seva primera botiga a Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf.

Els fundadors de Studio Gatto introdueixen llavors el concepte de cuina modular d’alta qualitat i disseny italià a un preu assequible. Amb il·lusió i passió s’incorpora la segona generació de la família a aquest projecte. Conscients de les necessitats cada vegada més exigents dels clients i per oferir-los més serveis, Studio Gatto inaugura el 2002 una nova botiga al polígon industrial Vilanoveta a Sant Pere de Ribes. Una nau de 400m2 que permet ampliar l’exposició de cuines, electrodomèstics, i complements. La nova ubicació proporciona més aparcament i més espai per emmagatzematge i logística.

En constant desenvolupament, l’equip de Studio Gatto s’especialitza en la reforma integral i parcial de l’habitatge i en interiorisme per englobar els diferents àmbits del sector. Treballa amb marques líders i proveïdors de confiança per oferir un equipament de primera als seus clients i un avançat programa de disseny per presentar els projectes en Render 3d.

Fruit del creixement en 2008 Studio Gatto obre un nou punt de venda al Vendrell a la comarca del Baix Penedès, un ampli espai de 300m2 per oferir els seus productes i serveis a més clients.

Aquesta evolució sempre es recolza en els valors que defineixen la nostra filosofia: proximitat, confiança, compromís.

La Família els saluda i els espera.

1989

Fundadors Studio Gatto

Luigi y Carmen

1989

Primera botiga Studio Gatto

Vilanova i la Geltrú

2002

Creació Showroom y trasllat

Vilanoveta (St. Pere de Ribes)

2007

Obertura Studio Gatto II

El Vendrell

2015

Nova imatge corporativa

Logo, web.

2019

Els fundadors avui

Evolucionem sense perdre l’essència.

Troba’ls al Racó d’en Nonno Luigi