Els “involtini” són uns rotllets de carn amb formatge i pernil al seu interior. Són molt fàcils de fer i molt saborosos la veritat! A casa els hem menjat tota la vida a menjars amb la “famiglia”! Els pots fer amb carn de vedella o si prefereixes amb pits de pollastre. Acompanyats de verdures van estupendament! Aquí van els ingredients:

-Filetes de vedella o pits de pollastre (la quantitat és segons les persones i els rotllets)

-Fulls de sàlvia o llorer (algun que d’gust de el fons)

-Lonchas de pernil serrà (que estigui ric i no molt gras!). A Itàlia s’usa el de Parma però aquí el pernil és excel·lent i qualsevol bon serrà ens va “benissimo” !!

-Lonchas de formatge (formatge llescat fi i saborós). Si estem d’dieta podem fer-ho tot amb ingredients una mica més light.

Sal i pebre

-Oli d’oliva

3 (1)

Preparació:

-Posar els filets de vedella o pollastre a sobre d’una taula, salpebrar lleugerament i col·locar un tall de pernil i una de formatge de manera que no sobresurti ja que després cal enrotllar.

-Enrollar els filets des del costat més estret cap a l’altre i tancar-utilitzant escuradents per segellar, posar un escuradents a cada extrem i & nbsp; en el medi un full de sàlvia amb un altre escuradents que la travessi per mantenir-la agafada durant la cocció & nbsp; (és opcional però recomanable, li donarà un “Sapore” molto buono & nbsp;).

-Una vegada tots els filets farcits del seu tall de pernil & nbsp; i de la de formatge i ben segellats amb els escuradents, tornar a salpebrar lleugerament per fora (segons gust),

-Posar una mica d’oli en una paella, i anar fregint els “involtini” a foc mitjà d’un costat i de l’altre fins que quedin dauradets per fora i es funda el formatge per dins.

2 (1)

 

És un recepta molt senzilla però agrada a tots, als petits els encanta! Acompanyar amb qualsevol verdura, amanida o puré.

Servir calentet i “atenzione” amb els escuradents … no es mengen!

1 (1)