Preguntes Freqüents

Volem ajudar-te!

Vigència del pressupost?

L’estudi de la teva cuina es farà sense compromís de compra. El termini de validesa és de 60 dies. Per a més claredat, el pressupost es lliurarà per escrit i amb cada partida desglossada (mobiliari de cuina, superfícies, reforma, complements, electrodomèstics).

Mesures especials Covid-19: La nostra empresa està implementant millores en la comunicació mitjançant aplicacions que faciliten la presentació del pressupost de manera on-line per minimitzar el nombre de visites als nostres establiments per als clients que ho requereixin. T’assessorarem i resoldrem els teus dubtes de manera on-line.

Venen a prendre mesures?

Treballem tant amb plànols acotats com amb les mesures preses a casa del client. És un servei sense compromís i sempre és preferible .

Mesures especials Covid-19 : La nostra empresa està implantant totes les mesures de seguretat sanitària necessàries seguint les instruccions de les autoritats. El nostre equip estarà preparat per garantir la vostra seguretat tant a l’hora de prendre mesures a domicili com per a la fase de muntatge del mobiliari o realització de la reforma.

Quins són els passos que cal seguir?

Mesures especials Covid-19:

-Els clients podran visitar les nostres botigues amb total seguretat ja que per garantir la seguretat sanitària tindran a la vostra disposició productes de desinfecció abans d’entrar als nostres establiments (mascareta, gel hidroalcohòlic i guants).

-Com a petit negoci podem garantir la no massificació a les nostres botigues i mitjançant cites prèvies el client podrà tenir un tracte individualitzat.

-També es garanteix el distanciament de seguretat ja que estarem preparats amb mampares protectores per atendre els nostres clients.

-Si el client ho prefereix i vol minimitzar les visites a les nostres botigues hem millorat la comunicació on-line per resoldre els dubtes o presentar els pressupostos.

-Estem implantant una visita virtual 360 º de les nostres exposicions per veure les nostres cuines sense desplaçar-se de casa.

Definir idees i materials: Selecció dels materials i models per fer pressupost i definició de les idees per fer el projecte.
Presa de mesures a casa: Proporciona al client un pressupost més exacte i ajustat a la realitat per evitar les temibles “sorpreses”. El tècnic vindrà a casa teva amb l’equip de seguretat Covid-19 estipulat per les autoritats sanitàries.
Projecte dibuixat amb programa
3D i renderitzeuo: Fem un pla preliminar a escala que us donarà una idea fiable de la distribució més adequada i de les zones de circulació a respectar perquè l’estada sigui còmode i funcional.
Acceptació del pressupost: s’acorda el sistema de pagament i es determina el termini de lliurament
.Procedia la marcació de la cuina ia la seva comanda.
Muntatge de la cuina: Quan els mobles arriben al magatzem es procedeix al muntatge de la cuina i electrodomèstics (comprats al nostre establiment) El muntador vindrà a casa teva amb l’equip de seguretat Covid-19 estipulat per les autoritats sanitàries

Temps de lliurament dels mobles?

El termini de lliurament dels mobles depèn del fabricant i varia segons els materials i els acabats de les portes. Els acabats lacats brillant o rexapat de fusta solen ser els més llargs de produir.

Covid-19 : A causa del Covid-19, els temps de lliurament dels nostres proveïdors poden variar respecte dels temps habituals.

Qui instal·larà els meus mobles?

El muntatge dels mobles el realitzarà personal qualificat treballador de l’empresa.

Mesures especials Covid-19: El muntador especialitzat tindrà l’equip reglamentari de seguretat sanitària Covid-19 establert per les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat de tothom.

Quant de temps triga un muntatge?

El temps de muntatge varia segons la mida i la complexitat de la cuina

Quant de temps estaré sense cuina?

En un procés de reforma integral de la teva cuina, en general estaràs unes 4 setmanes sense cuina. Cal tenir en compte que han d’intervenir diversos industrials a qui ens encarreguem de coordinar.

Servei postvenda?

Tots els nostres productes tenen la garantia de fàbrica. La garantia varia segons el producte i el fabricant. En el cas dels electrodomèstics sol ser de 2 anys i pel nostre mobiliari de cuina és de 5 anys

Sistema de pagament?

El sistema de pagament es realitzarà en 3 etapes: Es farà un primer pagament per l’acceptació del pressupost per poder passar la comanda dels mobles. Es realitzarà un segon pagament un cop arribin els mobles, electrodomèstics i complements al magatzem. Es farà un tercer pagament un cop finalitzat el muntatge. No obstant això, som flexibles i acceptem canvis un cop estudiat cada cas en particular.

Es pot finançar?

Segons la teva situació, es pot estudiar un finançament personalitzat i per quotes.

Finançament disponible BBVA 2 anys sense interessos

×
//
Whatsapp Studio Gatto