Preguntes freqüents

Volem ajudar-te!

Vigència del pressupost?

L’estudi de la teva cuina es realitzarà sense compromís de compra. El termini de validesa és de 60 dies . Per a més claredat , el pressupost es lliurarà per escrit i amb cada partida desglossada ( mobiliari de cuina , superfícies , reforma , complements , electrodomèstics).

Venen a prendre mides a casa?

Treballlem tan amb plànols acotats com amb les mides preses a casa del client. És un servei sense compromís i sempre és preferible.

Quins són els passos a seguir?
  • Definir idees i materials: Selecció dels materials i models per fer pressupost i definició de las idees per fer el projecte.
  • Presa de mides a casa: Proporciona al client un pressupost més exacte i ajustat a la realitat per evitar les temibles “sorpreses”.
  • Projecte dibuixat amb programa 3D i renderitzat: Fem un plànol preliminar a escala que et donarà una idea fiable de la distribució més adequada i de les zones de circulació a respetar per a que la estància sigui còmode i funcional.
  • Acceptació del pressupost :s’acorda el sistema de pagament i es determina el termini d’entrega.Procedim a la marcació de la cuina i a la seva comanda.
  • Muntatge de la cuina: Quan els mobles arriben al magatzem es procedeix al muntatge de la cuina i electrodomèstics(comprats al nostre establiment)
Temps de lliurament dels mobles?

El termini de lliurament dels mobles depèn del fabricant i varia segons els materials i acabats de les portes. Els acabats lacats brillant o rexapat de fusta solen ser els més llargs de produir.

Qui instal·larà els meus mobles?

El muntatge dels mobles es realitzarà per personal qualificat treballador de l’empresa.

Quant de temps triga un muntatge?

El temps de muntatge varia segons la mida i la complexitat de la cuina.

Quant de temps estaré sense cuina?

En un procés de reforma integral de la teva cuina , en general estaràs unes 4 setmanes sense cuina. Cal tenir en compte que han d’intervenir diversos industrials a qui ens encarreguem de coordinar.

Servei post-venda?

Tots els nostres productes tenen la seva garantia de fàbrica. La garantia varia segons producte i fabricant . En el cas dels electrodomèstics sol ser de 2 anys i per al nostre mobiliari de cuina és de 5 anys.

Sistema de pagament?
El sistema de pagament es realitzarà en 3 etapes : Es farà un primer pagament per l’acceptació del pressupost per poder passar la comanda dels mobles.nEs realitzarà un segon pagament un cop arribim els mobles, electrodomèstics i complements al magatzem . nEs realitzarà un tercer pagament una vegada finalitzat el muntatge. nNo obstant això som flexibles i acceptem canvis un cop estudiat cada cas en particular.
Es pot financiar?

Segons la teva situació es pot estudiar un finançament personalitzat i per quotes.