Ingredients:


  • Tomàquets vermells de branca (ni molt durs ni molt tous)
  • Mozzarella
  • Alfàbrega fresca en fulls
  • Oli d’oliva
  • Vinagre balsàmic
  • Sal
  • Olives negres
  • Opcional: Salsa Pesto

    Elaboració:

    Tallar els tomàquets a rodanxes (gruix a el gust). Disposar en un plat. Agafar la mozzarella i posar-la per sobre dels tomàquets tallada també a rodanxes. Després de rentar unes fulles fresques d’alfàbrega (alfàbrega de fulles grans, no la d’espantar els mosquits !! :), col·locar-les per sobre de la tomata i la mozzarella. Disposar els ingredients de manera que quedi els colors de la bandera italiana !!! Bella Italia !!. Per finalitzar posar sal a gust, les olives negres i un bon raig d’oli d’oliva de l’bo i un toc de vinagre balsàmic (optatiu)!

    Per a qui vulgui es pot posar una mica de pesto per sobre o, si no de “olivada” (paté d’olives).

    Buon Appetito !!!

×
//
Whatsapp Studio Gatto