CUINA A L’AIRE LLIURE

Cooking Surface Oudoor

Una solució divertida pel teu jardí

Dissenyada pels amants de la cuina, tant dins com fora de casa.

OUTDOOR COOKING, el nou sistema ocult de cocció per inducció mitjançant un procés d’integració entre material i tecnologia.

Una taula de cocció per als amants de la cuina. Un avenç tecnològic que possibilita portar encara més lluny la creativitat i l’operativitat de tots els espais de treball, des dels més pioners fins als més tradicionals.

El futur de la inducció
El que a simple vista sembla una elegant selecció de porcellànics, amaga al seu interior un sistema de cocció per inducció integrat. Combinant a la perfecció un disseny innovador amb una gran versatilitat. Permet una fàcil neteja ja que no té més elements que la placa de porcellana. La duresa del material es caracteritza per una alta resistència al ratllat, la qual cosa atorga la possibilitat de tall i preparació al mateix taulell deixant enrere les tradicionals taules de tall, reduint espai i temps.

La nova cuina d’exterior que buscaves ja és aquí.

Ara el teu jardí i la teva terrassa poden ser el nou cor de casa teva.

Inducció
La inducció es produeix quan un camp magnètic entra en contacte amb un recipient metàl·lic.

Nova Cooking Surface 3.0

  • 9 nivells de potència
  • Sistema de seguretat
  • Temporitzador
  • Control de Temperatura
  • Comandament de Control
  • App desenvolupada per als sistemes operatius de IOS i Android

Estètica

La induccio queda totalment integrada al taulell de cuina, sense necessitat de talls a la superfície porcelànica

Multifunció i versatilitat

La superfície on es cuina mentre no s’estigui usant es pot dedicar a altres funcions.

Higiene i neteja

Com que és una superfície no porosa i no té cap tipus de juntes, resulta molt higiènica i de molt fàcil neteja.

Seguretat

No crema, només s’escalfen els recipients ferris, si no hi ha recipients de ferro sobre el taulell, aquest ni funciona ni consumeix.

Facilitat d’ús

El maneig del sistema intuïtiu.

Economia

La inducció és el sistema més eficient per cuinar.

Facilitat d’ús

El maneig del sistema intuïtiu.

Cookware

El parament perfecte per a la inducció oculta.
Per maximitzar l’eficiència de la placa i garantir a l’usuari una experiència 360º, des de Cooking Surface s’ha dissenyat en exclusiva un parament propi i únic que conté a nivell internacional un model d’ús perquè es tracta d’una innovació al camp.

L’objectiu del desenvolupament del parament Cookware by Cooking Surface és prescindir de l’ús dels distanciadors de silicona negres, i permet cuinar directament sobre la superfície porcel·lànica amb les 6 peces que el componen.

En cas de fer servir bateries de cuina d’altres fabricants és imprescindible l’ús dels distanciadors per cuinar.

La no-utilització d’aquests aïllants o distanciadors tèrmics podria provocar danys irreversibles al material porcellànic.

Pren el control

Control absolut
Les noves plaques d’inducció OUTDOOR COOKING inclouen un comandament de control per gestionar el funcionament de cada zona de cocció de forma independent. El comandament permet controlar la potència dels 3 punts de calor mitjançant 9 potències d’intensitat, així com programar temps de cuinat a través del temporitzador inclòs al mateix comandament.

App Disponible

A través de qualsevol dispositiu amb sistema operatiu d’IOS o Android es pot accedir a la descàrrega de l’app “Cooking Surfcace” per al control de la placa.

Un material digne d admiració.

Un material perfecte per a l’aplicació dins l’ús domèstic i professional, ja que les seves característiques excepcionals fan que romangui inalterat en el temps. Tots els porcellànics de Cooking Surface tenen una garantia de 25 anys. Es tracta d’una superfície resistent a taques, altes temperatures, ratllades, talls i agents atmosfèrics adversos.

Un material completament impermeable per la seva porositat mínima que el diferencia com a altament higiènic i resistent.

ECO-BODY 40%

El compromís concret d’ABK amb la sostenibilitat continua gràcies a les barreges exclusives ECO-BODY, que contenen un mínim del 40% de primeres matèries d’alta qualitat, recuperades de processos externs i interns, utilitzades per a diverses col·leccions d’aquest catàleg. aquest percentatge està garantit per Bureau Veritas, que certifica la barreja ECO-BODY.

Aquesta característica permet que els nostres productes s’incloguin al càlcul de crèdits per a la certificació d’edificis LEED.

×
//
Whatsapp Studio Gatto