Coneix les nostres exclusives cuines d’exterior

 

El concepte Outdoor Kitchen està dissenyat especialment per gaudir a l’aire lliure d’un espai polivalent, social i funcional. La versatilitat de colors i materials permeten un disseny variable i personalitzat.

Novara aporta elements especials aptes per a l’exterior i l’ambient marí. Components d´alta qualitat i resistència sense renunciar a la funcionalitat i estètica minimalista.

La cuina exterior Novara pot estar exposada a l’exterior sense necessitat de recobriment gràcies als seus acabats en HPL, pedra sintetitzada o laca que garanteixen la màxima resistència a les diferents condicions climatològiques.

És un producte d’interès per a particulars i arquitectes i permet als professionals del sector desenvolupar lliurement els seus projectes personalitzats i aconseguir un disseny perdurable i únic.

El muntatge també el realitza Studio Gatto amb personal qualificat. És hora de gaudir del plaer de cuinar a l’aire lliure amb uns acabats immillorables que fusionen perfectament amb l’estil de vida mediterrani i el seu entorn.

Novara ha estat el resultat de la passió per la cuina en qualsevol circumstància. L’illa permet moure’s lliurement i cuinar amb vista a l’espai obert. Es converteix així al centre de la comunicació, de la cuina compartida i dels plaers quotidians.

Les cuines exteriors també faciliten la feina de preparació i ho fan infinitament més divertit. A banda de la comoditat, també poden millorar notablement l’espai del vostre pati o jardí. Tant si estàs dissenyant la teva pròpia cuina d´exterior com si vols inspirar-te per a la teva futura casa, les cuines Novara poden ser una solució molt especial. Prepara’t per anotar aquests receptes que tantes ganes tens de provar, i sobretot no t’oblidis de convidar-nos!

Per fi hi ha un sistema de mobiliari apte per a exteriors amb la màxima qualitat i amb la màxima garantia.
Tots els elements de Novara han estat seleccionats entre els de més alta qualitat i resistència per a l’exterior i l’ambient marí. La versatilitat d aquests colors i materials permet variables i possibilitats per a cada projecte.
La barbacoa professional Novara permet gaudir de la cuina exterior de carns, peixos o verdures de manera segura. 4 cremadors de gas en línia amb una potència total de 14kW, proporcionen l’energia suficient per cuinar de manera ràpida i eficaç. De la mateixa manera podrà combinar o utilitzar els fogons independents que es fonen perfectament amb el taulell escollit.

LACA O PEDRA SINTETITZADA

Novara a més s’ha desenvolupat per complaure multitud de dissenys, formes i colors. Aquesta possibilitat obre les portes a la seva imaginació per desenvolupar la cuina ideal amb centenars de variables. Sempre hi haurà una Novara ideal per a cada client. Aquest punt reforça la vitalitat del producte i l’interès per a tota mena d’arquitectes i professionals que desenvolupin els seus projectes lliurement.

HPL

La tercera versió de Novara inclou un HPL especial per a exteriors, amb 25 anys de garantia. Efectes Fusta sense manteniment i moltíssims dissenys, per assolir la millor harmonia.

DESCOBREIX LES CUINES EXTERIOR AMB STUDIO GATTO

La cuina serà instal·lada per professional de muntatge de mobiliari especialitzat i proporcionarem per a les connexions elèctriques, de gas o aigua el personal qualificat corresponent.

×
//
Whatsapp Studio Gatto