StudioGatto presenta les cuines a l’aire lliure de Novara, no hauràs vist res semblant a elles!

Novara és el resultat de la passió per la cuina en totes les circumstàncies. L’illa us permet moure’s lliurement i cuinar de cara a l’espai obert. Es converteix així en el centre de la comunicació, la cuina compartida i els plaers quotidians.

Les cuines a l’aire lliure també fan que la preparació sigui més fàcil i infinitament més divertida. A part de la comoditat, també poden millorar molt el vostre pati o jardí. Tant si esteu dissenyant la vostra pròpia cuina exterior com si voleu inspiració per a la vostra llar futura, les cuines Novara poden ser una solució molt especial. Prepareu-vos per escriure aquestes receptes que teniu moltes ganes de provar i, sobretot, no oblideu convidar-nos!

Per fi hi ha un sistema de mobiliari apte per a exteriors amb la màxima qualitat i amb la màxima garantia.
Tots els elements Novara han estat seleccionats entre la més alta qualitat i resistència per a entorns marins i exteriors. La versatilitat d’aquests colors i materials permet variables i possibilitats per a cada projecte.
La barbacoa professional Novara us permet gaudir de la cuina a l’aire lliure de carn, peix o verdures d’una manera segura. 4 cremadors de gas en línia amb una potència total de 14 kW proporcionen prou energia per a una cocció ràpida i eficient. També podeu combinar o utilitzar els cremadors independents que combinen perfectament amb el taulell de treball escollit.

LACA O PEDRA SINTETITZADA

Novara també s’ha desenvolupat per donar cabuda a multitud de dissenys, formes i colors. Aquesta possibilitat us obre la porta a la vostra imaginació per desenvolupar la vostra cuina ideal amb centenars de variables. Sempre hi haurà un Novara ideal per a cada client. Aquest punt reforça la vitalitat del producte i l’interès de tot tipus d’arquitectes i professionals per desenvolupar lliurement els seus projectes.

HPL

La tercera versió de Novara inclou un HPL especial per a exteriors, amb 25 anys de garantia. Efectes de fusta sense manteniment i molts dissenys, per aconseguir la millor harmonia.

DESCOBREIX LES CUINES NOVARA AMB STUDIO GATTO

El producte de cuines a l’aire lliure Novara només es compra mitjançant distribuïdors autoritzats com StudioGatto. El professional final ha de rebre l’assessorament d’un professional per garantir que tot sigui del vostre gust. La cuina serà instal·lada per un muntador de mobles professional especialitzat i proporcionarem personal qualificat per a les connexions elèctriques, de gas o d’aigua.