Hem realitzat aquesta reforma integral de cuina a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Loreto, la proprietaria, volia que la cuina fos el més blanca i lluminosa possible. Així els mobles són del nostre proveïdor Inko de el model GOURMET CHANTILLY i el silestone és el color blanc ICONIC WHITE .

En primer lloc el nostre equip d’industrials van retirar el paviment i rajoles de les parets per col·locar en el seu lloc un paviment imitació parquet molt més clar per guanyar lluminositat, ia les parets es va optar per pintura, en lloc de rajoles, sobre superfície enguixada per donar sensació de major amplitud, així com un contrast entre els mobles i parets blanques i terra color fusta.

La zona de l’office té leds sota dels mobles regulables en intensitat. Els mobles en aquesta zona són de profunditat reduïda per crear més espai per a la taula i alleugerir l’espai.

En la reforma integral d’aquesta cuina a Vilanova i la Geltrú, el lampista va ser l’encarregat de donar llum amb tecnologia led a petició de client que va sol·licitar una zona office per esmorzars, cafetera i petits electrodomèstics.

També es va usar il·luminació led sota els mobles alts que assegura una bona il·luminació càlida que diferencia l’espai de la resta de la cuina ia més assegura l’eficiència energètica de l’habitatge ja que la il·luminació led és de baix consum.

Durant la reforma es va instal·lar sostre d’alumini amb focus d’enllumenat led de baix consum de llum blanca freda, per optimitzar una millor visibilitat en les zones de treball. A més va permetre amagar els tubs d’extracció de fums per canviar la localització de la campana a la nova distribució de la cuina, transformant així la repartiment de l’espai.

La porta d’entrada de la cuina es va substituir per una porta corredissa de vidre transparent tal com volia la propietària per donar sensació de més amplitud a la cuina i per no restar espai i facilitar l’obertura de la nevera que just se situa a l’entrada de la cuina.

Els electrodomèstics són de la marca SIEMENS .

La cuina abans de la Reforma:

 

La cuina després de la reforma:

 

×
//
Whatsapp Studio Gatto