ABKSTONE

Bellesa natural: Les lloses de gres porcellànic ABKSTONE

Les lloses de gres porcellànic ABKSTONE de 1635X3230 mm combinen perfectament el concepte de recerca estètica amb el d’innovació tecnològica, per oferir una àmplia gamma de solucions per a terres i parets en projectes contemporanis. La bellesa de les grans lloses no té límits, tant per la seva mida, el més gran del sector ceràmic, com per la durabilitat del producte, que perdura en el temps fins i tot sotmès a les condicions més extremes.

APLICACIONS

Àmplia gamma d’aplicacions

Les grans lloses ceràmiques ABKSTONE representen una selecció de grans superfícies amb un alt contingut tècnic, disponibles en gruixos de 20 mm, 12 mm i 6 mm, en línia amb les tendències i necessitats dels edificis contemporanis, per satisfer els professionals que treballen a diferents àrees del disseny. Les grans lloses, per les seves característiques tècniques, es presten a la realització de terres de gres porcellànic per a espais residencials i comercials, al revestiment de grans superfícies interiors i exteriors (façanes ventilades), fins a la realització d’elements de decoració i taulells per a banys i cuines. Versàtils i resistents, les plaques de gres porcelànic ABKSTONE representen una seguretat per al dissenyador modern i una garantia de qualitat i valor estètic per al consumidor final.

Us indiquem al paleta les pautes a seguir per transformar les estances de forma eficaç i neta. La vostra feina anirà sincronitzada amb el lampista i altres industrials.

EFECTE

Gent Dark
Grigi Siena
Iceberg
Intern 9 Òxid
Intern 9 Fosc
Intern 9 Plata
Perla Invisible
LAB325 Base Cendra
LAB325 Base Perla
LAB325 Base Pebre
Labradoreta
Gris Lila
Gris Calissa

Marquínia Select

Fresne nadiu
Pels mobles
Per a la construcció
Per a interiors
Per als taulells de cuina
Per a treballs pesats
Pel bany
×
//
Whatsapp Studio Gatto