Això és una reforma integral d’un bany. El client volia un millor aprofitament de l’espai i millor distribució de l’mobiliari per guanyar espai, ordre, i sobretot funcionalitat. Així que vam fer un projecte a la seva mida per poder dotar el bany de major personalitat, senzillesa i a l’a vegada funcionalitat.

Es va substituir la banyera per una amb lleixa per poder aportar més espai on col·locar accessoris de bany. A més es van afegir un moble principal juntament amb el rentamans, i altres auxiliars per tot el bany per no perdre espai d’emmagatzematge mentre que se li donava un toc homogeni a l’espai. Tots ells en to fusta. El taulell i totes les lleixes per al rentamans i accessoris són de material sintètic de color blanc de la marca Krion.

Es va col·locar un mirall amb leds per a una major lluminositat, millor situada, i un baix consum.

A més es van substituir les dues finestres de l’bany per unes d’alumini blanc, amb diferents opcions d’obertura, i amb vidres semi transparents per aconseguir una llum més difusa i que no es veiés l’interior des de l’exterior.

També es va substituir el wc complet, totes les aixetes tant de banyera, dutxa com rentamans, etc.

I finalment un terra de parquet per a un toc més elegant i modern a tot el bany, d’un to similar a el de el mobiliari.

Amb aquest tipus de reformes integrals el que intentem aconseguir és un millor aprofitament de l’espai on treballem. Estudiar l’entrada de llum, com els accessos a l’espai per donar-li sentit a cada centímetre de el lloc, per dotar de sensació de major amplitud sense perdre en emmagatzematge, funcionalitat o utilitat l’espai.

Per a això cal tenir en compte els colors que es volen utilitzar, la lluminositat de el lloc, ja sigui natural o artificial i sobretot el mobiliari que es va a instal·lar, sobretot per les altures dels seus elements, que poden fer que l’espai es vegi més ampli o petit. Per això és important tenir unes pròpies idees del que es vol, però alhora deixar-se aconsellar per un professional que sàpiga treure el major partit a la teva llar, sense deixar de banda els teus gustos i idees.

Bany abans de la reforma:

Bany després de la Reforma:

 

 

×
//
Whatsapp Studio Gatto