La Rosa, la propietària, volia donar un canvi complet al seu nou dúplex situat a Sant Pere de Ribes. La idea principal era reformar completament la cuina i els dos banys. No obstant després de presentar-li el projecte Rosa es va animar i va decidir canviar el terra del dúplex del tot.

 

També s’ha procedit al canvi i la renovació de tot el sistema d’aire condicionat.

Així com el canvi de caldera nova amb la revisió general de la calefacció i els radiadors.

En el cas de la cuina, s’ha conservat el mateix espai. Tot i això s’ha canviat totalment el mobiliari per un color més clar i sense tiradors el que li confereix un aire més modern, lleuger i lluminós. La distribució s’ha millorat a nivell de funcionalitat i
optimització de lespai demmagatzematge amb alguns moviments en la ubicació de modulacions. Principalment de l’aigüera que va permetre posar uns calaixos més grans.

A més, la Rosa volia un espai informal per als seus esmorzars i dinars ja que disposa de poc temps. Amb una barra de fons reduït enganxada a la paret de l’entrada i una semi columna recolzada al taulell de cuina s’ha creat aquest espai cafè més informal.

La semicolumna disposa d’un buit per col·locar-hi la cafetera.

S’ha millorat la il·luminació general a tot l’habitatge sobretot al saló-menjador amb llums leds encastades al sostre. També la il·luminació de la cuina.

El mobiliari de cuina és de INKO del model SMART BLANC amb sistema dʻobertura sense tirador amb goles dʻalumini combinat color fusta HABITAT LOFT que dóna un toc de calidesa.

, El taulell de la cuina és de la marca Idylium color Pietra Cinere.

S’ha fet un canvi de les portes de pas de color cirerer a lacades blanques que donen sensació de més amplitud i netedat al conjunt.

El nou paviment del dúplex és de grans dimensions 100 cm x 50 cm, cosa que dóna sensació de més amplitud a l’espai general.

La Rosa estava dubtosa amb el tema de l’escala. No li agradava el revestiment de marbre així que se li va proposar de canviar tot el revestiment i reemplaçar-lo pel mateix paviment que la resta del pis.

El canvi dels banys ha estat complet amb conjunts de bany nous, canvi de paviment i rajoles de parets. Les aixetes generals són noves.

La propietària, la Rosa està molt contenta amb el resultat final. Tot sembla més gran. El resultat és pràctic i molt més lluminós.

×
//
Whatsapp Studio Gatto