El repte:
Donar a un bany dels anys 80 una renovació completa i transforma’l en un espai acollidor, lluminós i modern

El disseny, plasmat inicialment en esbossos fets a mà, va donar forma a un espai únic i personalitzat. La corba suau de l’envà que delimita la dutxa, feta a mida, es converteix en l’element central, aportant fluïdesa i caràcter.

La fusta massissa del mobiliari INKO , model MAISON LLENYO, inunda l’ambient amb la seva calidesa natural, mentre que els detalls en negre de les aixetes, tiradors i dutxa afegeixen un toc modern i sofisticat.

El taulell de KRION LUX COLOR , amb el seu rentamans integrat i disseny corb, és una peça única que es mimetitza amb l’entorn. El terra de terracota, en tons terra, evoca els paisatges eivissencs i aporta un toc rústic que harmonitza amb el conjunt.

Les prestatgeries de fusta, a més de funcionals, afegeixen calidesa i dissimulen subtilment el pilar existent. L’envà de la dutxa, amb la seva altura estratègica i línies corbes, crea una sensació d’amplitud i suavitat.

L’acabat “salvatge” de l’arrebossat manual a les parets és una picada d’ullet a l’essència illenca d’Eivissa, dotant el bany d’una personalitat única.

Aquesta reforma no és només un bany, és un refugi de pau i bellesa inspirat a l’illa blanca. Una autèntica joia!

I gràcies Miguel per la ressenya

Contactem amb Studio Gatto per a la reforma del bany i hem quedat molt satisfets amb el resultat. Era una feina difícil, però es nota que tenen molta experiència i són molt professionals. Fins i tot un cop acabada l’obra no es desentenen i estan pendents que fins al detall més mínim queda resolt. Sens dubte repetirem per a futures reformes de la casa.

×
//
Whatsapp Studio Gatto