En aquesta casa realitzem una reforma completa de tots els diferents espais de la casa.

Es van derrocar les parets entre la cuina i el saló-menjador per a unificar les 2 estades. S’ha renovat tot el paviment per a unificar així mateix els espais visualment. Es va planificar una illa península amb una zona de barra i una altra zona tipus decorativa de color granat intens, tal com desitjaven els proprietarios.  La campana és de sostre.  La zona de columnes tenen una cornisa per a encastar llueixes leds circulars per a donar un punt més d’il·luminació.

S’ha deixat una zona de taula per a aprofitar de més comoditat.

El mobiliari de cuina és de la marca INKO de la sèrie SATEN BLANCO MX amb gola d’alumini.

El dekton és SIRIUS de 2cm cant recte.

Els electrodomèstics de BOSCH encara que la nevera és LIEBHER, la campana de sostre de la marca GUTMAN.

Així mateix s’han renovat tots els armaris de la casa , tant els de les habitacions dels nens com el dels proprietaris. Les portes són lacades en blanc. S’han agregat diverses cornises per a instal·lació de llums leds per a millorar la il·luminació interior dels armaris.  Tots els interiors aquesta´n fets a mida i gust de la proprietaria.

Quant als 3 banys, s’han remodelat completament. El canvi és impressionant. Els mobles de bany són de la marca MAPINI.

Tots són diferents i plens de personalitat.

Una a una vam anar renovant totes l’habitacions i zones comunes.

Aquesta zona és encantadora i està a gust de la proprietaria que buscava un racó per a gaudir del seu hobby favorit que és tocar la guitarra. Tot l’espai està fet de fusta massissa. el prestatge a la paret és un llit encastat per als estones de descans.

Cadascun dels dormitoris està pensat perquè els seus ocupants ho gaudeixin i trobin tot el que necessitin.

Armaris, prestatgeries , sòl tot està pensat per al seu confort.

Totes les portes de pas són lacades blanques per a unificar l’habitatge.

La zona de televisió i la barana de les escales completament renovades. El sòl està unificat en totes les plantes de la casa.

L’espai sembla més gran i la informació òptica és més lleugera.

De la terrassa es va reavivar el sòl de fusta que estava molt descolorit pel sol.

I aquí us deixem un vídeo on podeis veure l’abans i el després d’aquesta meravellosa reforma.

Esperem que el disfruteis.