En aquesta reforma de la cuina, els clients necessitaven crear un espai en el qual estiguessin compartits el rebedor de el pis i amb la cuina per falta d’espai. Per aconseguir-ho es va idear una solució molt pràctica en la qual els armaris per a la nevera integrada, el rebost i la columna per a la integració de l’forn i microones servissin de paret divisòria entre el rebedor i la cuina. Així en la part del darrere de totes aquestes columnes es va deixar un buit per prestatgeries i armari d’utilitat per al rebedor. Tot està fet el mateix material i color de la cuina.

El sòl de la cuina té rajoles hidràulics diferents a la resta de l’espai saló-menjador per a separar els dos espais. S’ha creat una península a la cuina que, a més de separar els espais, serveix com a barra d’esmorzar o menjar.

La cuina és de Inko color Gourmet Fumet mat combinat amb la sèrie Habitat color fusta Fiord. El taulell de la cuina és de Dekton color Halo en acabat brillant. Els electrodomèstics són de la marca De Dietrich i la campana de la marca FALMEC model Llacuna. Els llums encastades a la prestatgeria són leds de baix consum. Juntament amb els llums de la península, els leds de llum en to groc li confereixen a l’espai una il·luminació i un ambient molt càlid.

El conjunt queda lleuger, fresc i funcional.