L’Aixeta que ho fa tot

Studio Gatto us presenta un Quooker. L’aixeta multitasques que us ajudarà a fer la vida més fàcil i més divertida. Aquesta innovació està triomfant a Europa i potser et pugui ajudar!

Com funciona?

Un Quooker consta d’una aixeta de cuina al taulell i una cuba a l’armari de la cuina. Hi ha diverses opcions. Per a més comoditat, tria una aixeta 3 en 1 o una aixeta d’aigua bullint independent. Trieu l’aixeta que més us convingui.

L’aixeta Quooker Fusion és l’aixeta que ho fa tot, proporcionant aigua bullent, calenta, filtrada, freda i amb gas, tot en un. L’aixeta Quooker utilitza una tecnologia patentada que incorpora un dipòsit de buit que permet mantenir l’aigua a 110 graus sota pressió. És essencialment com un termos, que manté l’aigua calenta sense requerir gaire energia, i només la bull en sortir de l’aixeta. L’aixeta té dos filtres, cosa que fa que l’aigua sigui tan pura com l’embotellada, i també porta acoblada una bombona de CO2, que proporciona 60 litres d’aigua amb gas. Els filtres, que es poden demanar a la botiga web de Quooker, duren aproximadament un any i l’aixeta avisa amb un xiulet quan cal canviar-los. Les bombones de CO2 de recanvi també es poden demanar a través de la pàgina web i les buides es poden tornar gratuïtament.

L’aixeta que ho fa tot

Amb un Quooker a la teva cuina sempre tindràs aigua bullint a 100 ° C juntament amb aigua calenta i freda. Afegiu un Quooker CUBE i també tindreu aigua filtrada, freda i amb gas, tot des de la mateixa aixeta.

S’ha acabat esperar que bulli la tetera

Una persona mitjana passa quatre mesos de la seva vida esperant que bulli la tetera – però amb Quooker, mai més haurà d’esperar que bulli la seva tetera! Un cop instal·lat, Quooker es convertirà sens dubte en el seu electrodomèstic més utilitzat a la cuina.

Aigua amb gas i freda

Amb el CUBE, pots gaudir d´un got d´aigua fresca amb gas o preparar les més delicioses llimonades i còctels en un obrir i tancar d´ulls. Així ho tindràs tot en una sola aixeta: aigua bullint, calenta, freda, refrigerada i amb gas.

Què Quooker et convé més?

Flex

  • Aigua freda, calenta i bullint d’una sola aixeta, amb mànega flexible extraïble per a més abast a l’aigüera
  • També aigua amb gas freda quan combines el teu Quooker amb un CUBE
  • Disponible en 3 acabats

Fusió

  • Aigua freda, calenta i bullint d’una sola aixeta
  • També aigua amb gas freda quan combines el teu Quooker amb un CUBE
  • Disponible en broc rodó i quadrat, en 5 acabats

Nòrdic

  • Aixeta barrejador tot en un i aixeta Quooker en el mateix disseny
  • Aixeta Quooker també disponible per separat – combina’l amb la seva pròpia aixeta mescladora
  • Disponible en broc rodó i quadrat, en 2 acabats
×
//
Whatsapp Studio Gatto