STUDIO GATTO PRSENTA LES CUINES DE GAS PITT COOKING. UNA COMBINACIÓ PERFECTA DE FUNCIONALITAT I DISSENY

PITT Cooking és un innovador sistema de cocció amb potents cremadors de gas que es munten directament al taulell de la cuina.

És la combinació perfecta entre una cocció eficaç amb una flama potent i un disseny adaptat a la cuina gràcies a la gran varietat de configuracions que ofereix.

El poder de la flama

PITT cooking, és especialistes en plaques de gas integrades de manera independent i directa al taulell de cuina amb totes les seves parts tècniques amagades sota la mateixa. Un nou concepte que s’allunya del tradicional cremador i que ret homenatge a la cuina en la forma més pura. Què pot ser més essencial i bàsic que el foc? és el que la defineix “el poder de la flama”.

Ús funcional de l’espai a la cuina

Insuficient espai per a les paelles durant el cuinat? Aquesta va ser una de les raons més importants de l’origen del PITT cooking. Té una mitjana de vuit centímetres més d’espai entre cremadors, en comparació amb una placa de gas tradicional. Ara podràs utilitzar totes les teves paelles, olles, cassoles i fins i tot el Wok, tot alhora. I per a aquells que necessiten més espai i llibertat de moviment, Pitt cooking ofereix diversos models en la versió XL. La mateixa potència de cremadors, la mateixa funcionalitat però amb més espai entre focs

PITT COOKING al teu taulell favorit

Els focs de PITT cooking es poden instal·lar en tot tipus de taulells: compost de quars, granit natural, marbre, microciment, porcellànic, vidre, Solid surface o acer inoxidable, amb l’excepció de taulells laminats, HPL o de fusta massissa. La seva tècnica especial està patentada i assegura un transferiment mínim de calor al taulell. PITT cooking va rebre la certificació oficial KIWA GASTEC, aquest certificat assegura que el producte compleix els més alts requisits de qualitat, funcionalitat i seguretat.

I si dubtes quin taulell d’instal·lar, a Studio Gatto podem oferir-te una àmplia varietat de taulells.

 

Màxima qualitat i potència

Els cremadors de PITT cooking són robusts, d´alta qualitat i amb flames poderoses. Disposem de tres cremadors diferents: petit, mitjà i un de doble corona combinat amb Wok. Senti’t com un xef professional a la teva pròpia cuina amb la gamma “PROFESSIONAL PITT” acabat en llautó i ferro colat.

Una àmplia gamma d’opcions a escollir

Hi ha una gamma de 31 models diferents. Tots ells es poden combinar com vulguis, depenent del teu estil personal o de l’espai disponible de cada cuina.

Disposem d‟un model per a cada necessitat.

Els teus hàbits de cuina o l’espai de què disposis serà el que determini quin model és el més convenient per a tu. A més, tots els cremadors es poden combinar entre si personalitzant encara més la teva configuració ideal.

 

Inspira’t

Inspira els teus plats a altres cultures. Pel disseny de l’anell wok, viatgem al lloc dels oceans blaus, temples daurats i menjars deliciosos, al lloc on els veritables professionals del Wok neixen.

L’anell Wok de PITT cooking està especialment dissenyat per al nostre cremador de doble corona de potència 0,2-5kW, que garanteix màxima estabilitat a paelles de base rodona. El disseny especial de l’anell assegura una distribució òptima de les flames sense pèrdua de calor o energia. L’anell Wok vindrà inclòs sempre que el model escollit incorpori un cremador de doble corona de 0,2 a 5kW.

Fàcil neteja

Després de cuinar, les parts del cremador es poden desmotar fàcilment per netejar. L’absència de cantonades i vores combinada amb un fàcil desmuntatge dels seus components fan de PITT cooking un producte molt còmode d’usar i mantenir.

Disseny

Pel seu aspecte atemporal, PITT és adequada per a tota mena de cuina: des de la clàssica a la contemporània. A més, els seus cremadors de ferro fos negre realcen qualsevol cuina.

DIVERSES CONFIGURACIONS

Gràcies a la varietat de configuracions diferents de PITT, hi ha una opció perfecta que us permetrà adaptar-la a les necessitats ia l’espai disponible a la vostra cuina.

Totes les configuracions de PITT tenen una distància substancial entre cremadors, més del que té una placa de cocció tradicional, per la qual cosa comptarà amb més espai per a olles i paelles.

Qualitat i seguretat

PITT Cooking ha obtingut la certificació KIWA GASTEC QA. Aquesta certificació ofereix als usuaris la certesa que el producte (a gas) compleix amb estrictes requisits de qualitat, funció i seguretat.

Cremadors de foc lent fins a saltat, i de flama baixa a flama alta. Control total sobre la flama. El flux d’aire des de dalt proporciona un rendiment superior del cremador, aconseguint una flama sensible, potent i eficient.

×
//
Whatsapp Studio Gatto