Taulells de cuina

Taulells de cuina on cuinar es converteix en una nova experiència

Neolith® és una superfície sinteritzada i compacta, totalment creada a partir d’elements naturals. Emprant una avançada tecnologia de sinterització, Neolith® emula en només hores el procés mil·lenari pel qual es formen les pedres a la natura.

La seva versatilitat, gràcies a la gran grandària i les impressionants propietats físiques i mecàniques, fa que Neolith® sigui perfecte per a una àmplia gamma d’usos tant en interiors com en exteriors, en espais comercials i residencials. És ideal per taulells de cuina, terres, revestiments de parets, façanes ventilades i revestiments de mobles, entre d’altres.

Amb Studio Gatto descobreix els models Neolith per taulells de cuina

Un material únic que parla de tu.

Una textura rugosa per evocar sensacions, un material polit fins a la perfecció, un relleu totalment natural… El teu taulell de cuina Neolith pot transmetre el que tu vulguis amb els seus diferents acabats. Perquè, a més de gaudir de les seves propietats cada vegada que cuinis, gaudeixis també de la seva presència i disseny.

Col·leccions

Trieu la col·lecció que va amb tu.

Deixar lliure la imaginació és més fàcil amb un material que us acompanya avui i sempre. Un material sostenible, d’origen natural, que us convida a gaudir de cada moment, a viure’l plenament. Així és com donem forma a qualsevol espai que tens al cap. Amb solucions i configuracions que s’integren i s’adapten a cada indret, a cada persona. És així com aconseguim que cada espai tingui vida.

Classtone

Fusió

Ferro

Colorfeel

Fusta

Acer

×
//
Whatsapp Studio Gatto