Els propietaris d’aquest apartament a Sitges volien renovar la cuina per modernitzar el mobiliari així com augmentar la capacitat d’emmagatzematge.

Després d’un estudi de l’espai, la llum, l’ús i l’habitabilitat, es va decidir tapar la finestra existent a la cuina per aprofitar aquesta paret afegint mobiliari baix i alt. Aquestes fotos són abans de la reforma.

Per tant s’ha canviat l’aigüera de lloc desplaçant-lo a la paret guanyada.

S’ha enderrocat la paret mitjana de separació entre cuina i menjador-saló per aconseguir ampliar l’espai dedicat a la cuina. Amb aquesta modificació els propietaris han aconseguit diversos dels seus objectius principals. Més taulell de treball, més espai a la zona de cuina, més emmagatzematge ja que s’amplia el nombre de mobles de cuina que existia anteriorment.

A més gairebé totes les bases són mobles calaixers i gaveters extraïbles la qual cosa optimitza l’emmagatzematge i funcionalitat de l’espai disponible.

El moble aigüera també compta amb 2 gaveters, un d’ells destinat a la recollida i classificació de les deixalles en diversos cubs.

La pica és de color negre i d’instal·lació sota taulell.

Els mobles són de la marca INKO de la col·lecció GOURMET color VELOUTE amb sistema d’obertura de portes a GOLA alumini.

El taulell és de SAPIENSTONE color ROVERE BAIO d’efecte 5cm de gruix. L’aplacat de la paret acabat amb NEOLITH color JUST WHITE és un altre color per no recarregar tant.

El canvi és evident i ha guanyat en tots els sentits!

×
//
Whatsapp Studio Gatto