El bon gust no només es demostra cuinant. També depèn de lelecció i el disseny de la cuina. Els materials d’alta qualitat, la tecnologia innovadora i el nou concept130 de Häcker permeten projectar les cuines més boniques i fer-les realitat. En un obrir i tancar dulls sorgeixen objectes de disseny com aquesta Comet GL formigó espàtula negre combinada amb Toronto roure envellit conyac. En aquesta cuina, el blau formal aporta frescor, però també atreu totes les mirades. Aquí tot és entusiasme. No només per part del cuiner, sinó també de tots els convidats i visites.

Un disseny de cuina que convenç per combinar els colors d’una manera molt aconseguida i per limitar-se a allò imprescindible. Per començar amb alegria cada nou dia. Descobriu ara mateix concept130, un sistema modular que us obrirà un món de possibilitats gairebé infinites. Häcker Küchen personalitza com ningú les cuines i, pràcticament, sense límits.

PURISTA I IMAGINATIVA

Com una melodia plena de notes expressives. Esplèndida, simple i sense complicacions. És tot un encert la manera com el negre formigó espàtula es conjuga amb el càlid to fusta per crear una combinació plàcida, però grandiosa. Deixeu-vos seduir per l’elegància de la moderació i descobriu l’efecte aclaparador del disseny modern.

El negre i el marró són colors expressius que, en combinar-se, irradien molta força i estabilitat. No només els enganxa el blau discret, sinó també molts altres colors moderns. Tot això també realça la simplicitat del disseny.

L’elegància feta illa

El bloc massís del fons contrasta visualment amb aquesta illa amb zona de cocció, potes elegants i àmplia superfície de treball als dos costats. Tot plegat, tota la cuina crida poderosament l’atenció. El disseny net i sobri suggereix molt per descobrir. El forn convencional i el de vapor queden a resguard de qualsevol mirada darrere les portes fosques. El frigorífic combi també s’amaga darrere d’una porta de grans dimensions. Els mòduls extraïbles i els armaris proporcionen tot l’espai necessari per treure del mig els estris i els aliments. Cada olla i cada tassa al seu lloc i un lloc per a cada olla i cada tassa. Així la cuina sempre està recollida i dóna gust entrar-hi. Que els convidats vinguin quan vulguin!

Gran porta abatible per guardar de tot

Discrets i distingits, però sorprenents pel seu espai enorme. Als armaris de paret hi cap de tot. El sistema SlightLift amb tecnologia LED es regula de manera gradual, és molt fàcil d’obrir i es tanca de manera molt silenciosa. El disseny totalment lliure de concept130 també es pot aplicar als armaris de paret, que reprenen la línia del bloc de la cuina i combinen que ni pintats amb el disseny de tota l’estada.

×