Häcker Concept 130: Un concepte de cuina que té en compte totes les necessitats

 

Imagina crear la cuina dels teus somnis, un espai on cada detall reflecteix el teu estil personal i les teves necessitats! Això és exactament el que ofereix la línia de productes concept130 de Häcker. Aquesta col·lecció és una obra d’art veritable en el món del disseny de cuines, combinant estètica, harmonia i funcionalitat d’una manera que simplement t’encantarà.

Amb concept130, tens a les teves mans un ventall gairebé infinit de possibilitats per dissenyar la teva cuina ideal. Ja sigui que prefereixis un estil modern i minimalista o una mica més clàssic i acollidor, concept130 s’adapta a tots els gustos i necessitats. El més impressionant és com aquestes cuines, malgrat la diversitat d’elements que podeu triar, sempre s’uneixen en una unitat perfectament coherent. No hi ha sensació de peces dispars o blocs de construcció desordenats; cada cuina concept130 és una expressió fluida i unificada del teu estil de vida.

El que fa especial a concept130 és el sistema de quadrícula, que et permet dissenyar la teva cuina somiada sense deixar res a l’atzar. Cada element, des del color i la forma fins als detalls tècnics i l’interior dels armaris i extraïbles, s’escull per complir els teus desitjos i necessitats. Amb concept130, la teva visió de la cuina perfecta es converteix en una realitat tangible, on cada detall és una peça del trencaclosques de la teva vida quotidiana.

Una àmplia paleta de colors

Les cuines són una mica més que espais de treball. Són el cor de la llar, font de delícies culinàries i lloc de reunió, tot en un. Per això és tan important considerar detingudament la compra d’una cuina nova i comprendre quins hàbits, necessitats i idees ha de complir la cuina dels nostres somnis. Per això, hem optat per apostar per la versatilitat: des de les nombroses gammes de fronts fins a la combinació de colors i l’elecció d’alçades i profunditats d’armaris, dissenyarà la seva cuina al seu gust, satisfent tots els seus desitjos i requisits espacials. La nostra àmplia paleta de colors és una excel·lent eina de personalització. Perquè a més dels onze colors estàndard, oferim sis colors de tendència addicionals -els nostres tons Selection- per a determinades línies frontals. Entre ells hi ha Azure, Blackberry, Burgundy, Eucalyptus, Ocean i Natural Umber. Què li ve de gust? Una cuina amb beix càlid? Un blau intens, un verd menta fresc o un negre més aviat misteriós? La prefereix brillant o mat? A Häcker, l’elecció és totalment vostra.

Considera fàcilment la psicologia dels colors

L’àmplia selecció de colors de concept130 permet dissenyar cuines en un color uniforme o compondre un conjunt de diferents colors i superfícies. Quin efecte us agradaria crear? Un color fred com Ocean transmet calma i frescor, mentre que els colors càlids com Cashmere o Crema Magnolia creen un ambient acollidor i casolà. Els colors clars poden ampliar visualment lespai, mentre que els tons més foscos li donen un toc elegant i sofisticat. Les combinacions dʻalt contrast creen interès visual i una gamma cromàtica més reduïda proporciona una sensació dʻequilibri i benestar. Lelecció del color pot influir significativament en lambient i el caràcter de la cuina. Gireu la roda de colors i inspireu-vos en els nostres conjunts de cuina.

La comoditat s’uneix a l’espai intel·ligent

Un disseny de cuina intel·ligent no només significa un disseny visual ben pensat, sinó que també fa referència a la funcionalitat, comoditat i equipament tècnic de la seva cuina. Els electrodomèstics d´alta qualitat, les distàncies de treball curtes, la facilitat d´ús i el màxim espai d´emmagatzematge són criteris clau en la planificació de cuines. Com calia esperar, les nostres cuines Concept130 es recolzen en gran mesura en aquests criteris. Els electrodomèstics BLAUPUNKT -que, per cert, van rebre el 2023 un dels premis Red Dot, reconeguts a tot el món, per dos dels seus productes- el situen en una posició avantatjosa quant a tecnologia, disseny, facilitat d’ús i sostenibilitat. Per començar, podeu triar entre diferents alçades i profunditats d’armari a l’hora de dissenyar la vostra cuina. Però les seves preferències també són decisives pel que fa al gruix del taulell, el disseny del protector contra esquitxades o l’elecció dels tiradors. Per equipar l’interior dels armaris i calaixos, a Häcker trobareu tot tipus d’accessoris de cuina. Així també podreu aprofitar de forma eficient cada centímetre quadrat de l’interior de la vostra cuina i gaudir diàriament de la vista de calaixos i armaris perfectament ordenats i organitzats.

Dissenyar cuines obertes pensant en la funcionalitat

A Häcker estem convençuts que una bona cuina no només convida a cuinar i enfornar, sinó també a reunir-se i treballar. Per això, la línia de productes concept130 us facilita la tasca de donar a la vostra cuina una actualització funcional. Li agrada treballar al vostre escriptori però vol estar a prop de l’acció? O no té espai per a una oficina “pròpiament dita”? Häcker ofereix solucions pràctiques i boniques per a tots dos casos, amb elements d’armaris i taules que fan que el lloc de treball sigui una extensió de la cuina. Alhora, això crea una oficina domèstica altament funcional a la seva cuina amb una zona de seients ben integrada que ofereix espai per al seu ordinador portàtil i altres estris de treball. La solució perfecta, especialment per als conceptes d’habitatge de planta oberta on cuinar, viure i treballar es fusionen a la perfecció. Converteixi la seva cuina al centre multifuncional de casa seva.

Purisme i llarisme simultanis

Les cuines d´alta qualitat es converteixen en companyes per a tota la vida. Es fonen amb casa seva, es converteixen en el teló de fons dels petits i grans moments de la vida quotidiana i marquen la pauta per al mobiliari fora de la cuina. D’aquí la importància de crear cuines d’elegància atemporal, com les que trobareu a la línia de productes concept130 de Häcker. L’àmplia gamma de colors, estructures, formes, mides, alçades, profunditats i característiques complementàries no deixa res a desitjar – garantit! Exploreu les opcions de disseny que ofereix concept130 i sentiu l’emoció amb els nostres conjunts.

El compromís de Häcker amb la sostenibilitat

La línia de productes concept130 és un compromís obert amb la sostenibilitat, perquè concept130 significa processos de producció respectuosos amb el medi ambient i materials que estalvien recursos. S’utilitzen tecnologies energèticament eficients per minimitzar la petjada de CO₂, i prestem una atenció especial a l’ús de matèries primeres renovables i materials reciclables. El compliment de normes mediambientals estrictes i les certificacions per iniciativa pròpia demostren el nostre compromís amb l’acció ecològica. L’optimització continuada i la traçabilitat de les cadenes de subministrament garanteixen la sostenibilitat al llarg de tota la cadena de producció. Per tant, els clients que escullen una cuina concept130 no només reben una cuina d’alta qualitat, sinó que també opten per un producte respectuós amb el medi ambient. D’aquesta manera, podem estar junts a l’alçada de la responsabilitat que tenim envers la nostra terra i les futures generacions. Realitzeu el disseny de la vostra cuina protegint el nostre futur.

×
//
Whatsapp Studio Gatto