A casa de Rebecca la transformació és espectacular! L’estil de la cuina era de tonalitats més fosques tant en mobiliari com pintura de parets, etc. Rebecca volia canviar totalment el look de la cuina a colors clars, obrir espais enderrocant parets que separaven la cuina de l’menjador. S’ha realitzat una illa central amb zona de cocció composta de placa d’inducció i fregidora. Tot de la marca DE DIETRICH. D’aquesta manera la proprietaria pot cuinar de cara a familiars i amics en un ambient més obert.

La nevera és americana i és de la marca Smeg. El mobiliari de cuina és de la marca Inko de color blanc brillant, sense tiradors. Molt funcional, no li falta detall tant en calaixos i gaveteros extraïbles, columnes de rebost, calaixos interiors, especiers a més de llums leds encastats en mobles alts per aconseguir punts de llum de baix consum i de color càlid en el pla de treball.

S’ha instal·lat un nou sistema per depurar l’aigua diferent a sistema osmosi ja que aquest últim gasta molt més aigua per a realitzar el filtratge d’aigua. El sistema es diu E-spring i és ecològic i molt eficaç. Molt funcional ja que ocupa molt poc espai.

El silestone és de la marca CONSENTINO i és de la gamma PLATINUM en color CHROME.

Un resultat espectacular !!

Cuina després de la reforma:

Cuina abans de la reforma:

 

 

×
//
Whatsapp Studio Gatto