Blaupunkt – Electrodomèstics de cuina perfectament integrats

Qui es decideix avui dia per una cuina nova i modernes gaudirà no només d’aparells de la tecnologia més avançada, sinó d’una imatge global harmoniosa en què tecnologia i disseny es combinen a la perfecció. Això és el que ofereixen els nostres productes Blaupunkt.

 

Studio Gatto distribueix els electrodomèstics encastables Blaupunkt. Productes ben pensats, dissenyats, estilitzats amb un alt nivell de funcionalitat i una gran relació qualitat-preu.

 

Forns

Forns Blaupunkt – el cor calent de la cuina

Conceptes de maneig intuïtiu i indicadors transparents us permeten obtenir resultats perfectes amb el seu forn. I quan s’embruten, aquests pràctics assistents de cuina es netegen sols.

Dispositius compactes

Electrodomèstics compactes Blaupunkt – gran varietat de funcions amb una mida molt reduïda

Coure, ofegar, estofar – no només en grans cuines, sinó també en espais molt reduïts, els electrodomèstics compactes Blaupunkt ofereixen plena funcionalitat, deixant lloc per tallar, condimentar, amanir. Els nostres compactes aparells multitasca són totalment versàtils i el complement intel·ligent ideal per a espais desaprofitats en grans cuines.

 

Plaques vitroceràmiques

Plaques de cuina Blaupunkt – calor al punt exacte

No tots els tipus de calor són iguals. De vegades, la temperatura ha daugmentar ràpidament – ​​calor breu per a un ofegat perfecte. Altres vegades es necessita temps – calor homogènia per a una cocció acurada.

Campanes extractores

Campanes extractores – amb Blaupunkt l’aire sempre és fresc

Fregir a foc fort o cuinar lentament al vapor – cada forma de cuinar deixa olors a la cuina. Les campanes extractores Blaupunkt proporcionen aire fresc després de treballar a la cuina.

Rentaplats

Rentaplats Blaupunkt – li encantarà encarregar-se de fregar la vaixella

Primer, gaudir; després, treballar? Perquè vostè pugui continuar gaudint també després del dinar festiu, els rentaplats de Blaupunkt s’encarreguen de la feina. Diferents alçades i amplades d’encastat i espai d’emmagatzematge variable – al programa d’electrodomèstics Blaupunkt trobareu l’ajudant ideal per a les necessitats d’espai específiques.

Frigorífics

Els frigorífics Blaupunkt són autèntics multitalents

Les diferents zones de refrigeració dels frigorífics i congeladors Blaupunkt proporcionen la temperatura adequada per a cada aliment. Els aliments perfectament emmagatzemats romanen frescos durant molt de temps gràcies a les diferents zones de temperatura ia la regulació electrònica.

Vinoteques Empotrables

El clima perfecte per a vins selectes

Part frontal de vidre negre
Obertura sense tirador mitjançant Push & Pull (empènyer i llençar)
Touch Control
Il·luminació LED blanca
Regulació electrònica de la temperatura
3 lleixes de fusta de cedre
Sistema antivibració

×
//
Whatsapp Studio Gatto