Blaupunkt presentarà les seves innovacions per al 2024 en el marc de l’exposició interna Häcker, que tindrà lloc del 16 al 22/09/23 a Rödinghausen, i que servirà d’exemple per a més sostenibilitat, flexibilitat i sofisticació estètica.

“Els electrodomèstics energèticament eficients són una part central de la nostra estratègia de sostenibilitat”, afirma Olaf Thuleweit, director general d’HK Appliances. Per això, Blaupunkt ofereix set rentavaixelles nous amb una classe d’eficiència energètica millorada. Cinc rentaplats tenen la classe d’eficiència energètica D, dues estan fins i tot a la segona millor classe B (segons l’etiqueta energètica de la UE amb les classes AG, vàlida des del 2021).

Tot i això, els nous productes de Blaupunkt no només se centren en la sostenibilitat, sinó que també donen prioritat a la flexibilitat per oferir als clients la màxima facilitat d’ús. Un gran exemple n’és la nova placa d’inducció combi autosuficient (5II 86250): compta amb sis zones de cocció, dues de les quals es poden unir de manera flexible per crear d’una a tres enormes zones de cocció segons calgui. A més, la placa ofereix una funció de doble reforç i una detecció permanent d’olles creuades, que encén i apaga automàticament la placa en funció de si l’olla està col·locada a sobre i d’on.

Pel que fa a frigorífics, Blaupunkt presenta l’anomenat Cross Door, una nova combinació de frigorífic i congelador XXL independent amb una sorprenent capacitat de 522 litres. Fins i tot les safates de forn poden col · locar elegantment darrere de les portes abatibles de refinat disseny en acer fosc. Una zona de 0° al compartiment frigorífic, una temperatura de 18° (i més freda) al compartiment congelador i la tecnologia no-frost garanteixen unes excel·lents condicions de refrigeració. Blaupunkt ofereix una garantia de cinc anys per a aquest assistent demmagatzematge.

Pel que fa als forns, Blaupunkt presenta dos nous productes amb una innovadora funció air-fry. Amb aquesta avançada tecnologia d’aire calent, s’obtenen resultats de fregit perfectes sense utilitzar olis i evitant els poc saludables greixos trans. De la mateixa manera, els resultats de rostit perfectes s’obtenen de manera natural: sucós per dins i cruixent per fora.

Blaupunkt no només concedeix importància a la tecnologia innovadora, sinó també a un disseny modern i contemporani. En aquest sentit, la nova gamma d’aigüeres amb acabat Negro Mate és un primer i gran exemple: encaixa perfectament amb els dissenys de cuina en la gamma de colors gris-negre i enlluerna per les seves propietats superficials de primera qualitat, des d’una alta resistència a les ratllades i la calor fins a la resistència del color i la solidesa als aliments, així com per la seva qualitat de fàcil cura i duradora. Per als que busquen una paleta de colors més matisada, les aigüeres “Alento” i “Tesino” estan disponibles en granit negre, gris fosc i gris clar. Els clients trobaran una aixeta del mateix color al negre mat “Nera”, disponible amb broc fix o extraïble. Totes les aigüeres i aixetes tenen una garantia de 5 anys.

“Més enllà dels nostres objectius de sostenibilitat, els desitjos i necessitats dels nostres clients són sempre el motor de les nostres innovacions. Ja sigui un maneig més flexible de la placa de cocció, un volum més gran d’emmagatzematge a la zona de refrigeració o solucions més saludables a l’àrea de fregir i cuinar, el desenvolupament dels nostres productes s’orienta principalment a oferir avantatges pràctics als nostres clients, per a això la qüestió de l’eficiència energètica ocupa sempre un lloc destacat”, afirma Olaf Thuleweit, resumint la filosofia que hi ha darrere de la nova gamma de productes.

Cuines Häcker – L’empresa

La tradicional empresa Cuines Häcker va ser fundada el 1898 com a ebenisteria per Hermann Häcker i continuada en la següent generació per Friedrich Häcker. El 1965, el gendre d’aquest últim, Horst Finkemeier, i la seva esposa Renate van asseure les bases de l’èxit econòmic actual mitjançant la producció en sèrie de mobles de cuina. Com a empresa familiar dirigida pels propietaris, Häcker produeix cuines equipades amb un estàndard d’alta qualitat i centrades en la funció, el disseny i la tecnologia. Häcker Küchen és sinònim de qualitat, servei, fiabilitat, honestedat i sostenibilitat. Juntament amb els nostres empleats i socis, desenvolupem solucions innovadores per a les cuines del demà. Els clients sempre han estat al centre de tot el que fem. L’entusiasme per la nostra feina i l’atenció al detall són les claus que diferencien les nostres cuines de la competència mundial. Amb les línies de productes concept130 i systemat, així com les nostres marques Blaupunkt ih│tech per a aparells de cuina encastats, oferim una àmplia cartera de productes. La seu de l’empresa Häcker, amb quatre plantes, és a Rödinghausen. Una altra planta es troba a Ostercappeln-Venne, al districte d’Osnabrück. Des del 2014, BLAUPUNKT és la marca pròpia autoritzada per a electrodomèstics de cuina encastats de Häcker Küchen GmbH & Co. KG.

×