L’empresa italiana de cuines Aran Cucine fabrica una àmplia gamma de productes, que es poden dividir en dues categories principals: cuines i living.

Cuines

Aran Cucine ofereix una àmplia varietat de cuines, que es poden classificar en dos estils principals: modern i clàssic. Les cuines modernes d’Aran Cucine es caracteritzen per les línies netes i senzilles, mentre que les cuines clàssiques presenten un estil més tradicional.

Dins de cada estil, Aran Cucine ofereix una àmplia gamma d’opcions de disseny, materials i acabats. Els materials que s’utilitzen a les cuines d’Aran Cucine són d’alta qualitat, incloent-hi fusta, laminat, melamina i vidre. Els acabats també són molt variats, incloent colors sòlids, fusta natural i acabats metàl·lics.

Alguns dels models de cuines més populars d’Aran Cucine són:

  • Lícia: una cuina moderna amb línies netes i senzilles.
  • Bella: una cuina contemporània amb un disseny elegant i sofisticat.
  • Bellagio: una cuina clàssica amb un estil tradicional i atemporal.

Living

A més de cuines, Aran Cucine també fabrica una gamma de productes per al living, incloent taules, cadires, tamborets i mobles d’emmagatzematge.

Les taules d’Aran Cucine estan disponibles en una gran varietat d’estils, materials i acabats. Les cadires i tamborets d’Aran Cucine també ofereixen una àmplia gamma d’opcions, incloent dissenys moderns, clàssics i contemporanis.

Alguns dels productes per al living més populars d’Aran Cucine són:

  • Taula Licia: una taula moderna amb un disseny elegant i senzill.
  • Cadira Bella: una cadira moderna amb un disseny còmode i funcional.
  • Tamboret Sipari: un tamboret contemporani amb un disseny versàtil.

Aran Cucine és una empresa líder al sector de les cuines i el living. Els seus productes es caracteritzen per la seva qualitat, disseny elegant i funcionalitat.

Cuina LAB13 – GARAGE style

Cuina Moderna – MIA

Cuina LAB13 – URBAN style

Cuina Moderna – QUADRE

Cuina Moderna – VOLARE

Cuina Classica – BELLAGIO

Cuina LAB13 – DESIGN style

Cuina Classica – LÍCIA

Cuina Classica – MAGISTRA

×
//
Whatsapp Studio Gatto