ENCIMERA CUINA

Actualment la cuina, el punt principal de les activitats domèstiques, és sobretot exploració, suggestió i investigació. I precisament després de vint anys de recerca científica, Lapitec ha creat un material 100% natural i amb unes prestacions úniques que ofereix flexibilitat de disseny, una gran resistència i una estètica refinada i elegant. Lapitec és el millor material per als taulells de cuina a mida, fàcil de treballar i disponible en diverses gradacions de rugositat i color, del blanc al negre passant per diferents marrons, grisos i jaspiats.

Higiene i neteja per sobre de tot.

Gràcies al procés de producció patentat amb què es crea a partir de minerals naturals sense additius ni derivats del petroli, treballar amb els taulells Lapitec és segur, higiènic i idoni per al contacte amb aliments. A més, la seva superfície, no porosa i antibacteriana, és hostil a la brutícia i la floridura i per tant també fàcil de netejar. Per aquests motius, Lapitec ha aconseguit la prestigiosa certificació NSF Food Zone que garanteix que és idoni per al contacte amb aliments.

Us indiquem al paleta les pautes a seguir per transformar les estances de forma eficaç i neta. La seva feina anirà sincronitzada amb el lampista i altres industrials.

Infinites possibilitats de personalització.

A banda dels tons i textures superficials en continu desenvolupament, Lapitec ofereix moltes possibilitats de personalització per taulells de cuina a mida: es pot gravar, tallar i fresar amb facilitat per crear desguassos, integrar aigüeres coplanars o tecnologies característiques de la restauració professional, com el escalfador sota el taulell, la superfície de refrigeració per a les ampolles o els electrodomèstics d’inducció. Lapitec és un material “de cos complet” idèntic a tots els seus punts, no imprès. Això vol dir que en tallar-lo o treballar les vores per crear cantells rectes, amb lleixa, semicirculars, etc. manté el mateix color i decoració i garanteix detalls excel·lents. A més, Lapitec posa a disposició una sèrie d’aigüeres integrades, de la col·lecció Orion, personalitzables i idèntiques en l’acabat a la pedra natural.

Prestacions amb 25 anys de garantia.

Lapitec està disponible en plaques XXL de fins a 3.440 mm, en tres gruixos 12, 20 i 30 mm. Resisteix a qualsevol temperatura, a les taques, les esgarrinxades, els talls i els cops. És insensibles als àcids, bases i dissolvents, els raigs UV i la boira salina en cas que s’utilitzi per taulells de cuina al sector nàutic. La bellesa amb efecte pedra de Lapitec és inalterable i anys després es manté com el primer dia; per això té 25 anys de garantia.

CARACTERÍSTIQUES

que fan que Lapitec sigui ideal per al taulell de cuina

  1. Fins a 25 anys de garantia
  2. Certificació NSF per al contacte directe amb aliments
  3. Disponible en diversos gruixos: 12, 20 i 30 mm
  4. Molt resistent a la calor
  5. Molt resistent a les taques
  1. Molt resistent a les esgarrinxades
  2. Insensible als àcids, bases i dissolvents
  3. No absorbeix
  4. Totalment no porós
  5. Resistent a la proliferació de bacteris i fongs

DESCOBREIX TOTES LES COL·LECCIONS

 

MUSA

Lleugeresa, lluminositat i elegància.
Musa es caracteritza per llargues vetes que travessen tot el gruix i s’entrecreuen entre si. Alta tecnologia, disseny actual, tons clars, eteris i lleugers. Aquesta col·lecció celebra l’eterna elegància de l’art italià.

Bianco Vittoria
Bianco Giulia
Bianco Atena
Bianco Olímpia
Bianco Andromeda
Bianco Angelica
Bianco Serena

ESSENÇA

Linealitat, monocromia i materialitat.
La col·lecció Essenza posseeix la força intrínseca de la terra combinada amb la tradició i el gust per la bellesa italians que expressen amb colors tènues tots els matisos dels paisatges naturals.

Bianco Assolut
Bianco Polare
Bianco Crema
Terra Avana
Grigi Ciment
Nero Antracite
Nero Assolut
×
//
Whatsapp Studio Gatto