Häcker systemat: Cuines amb estil i sistema

Voleu una cuina que irradiï elegància i estil, però que alhora sigui altament funcional, confortable i s’adapti amb precisió a les vostres necessitats individuals? La línia de productes systemat de Häcker li ofereix precisament això: possibilitats de disseny gairebé il·limitades amb una alta qualitat fiable i aquesta cosa especial. Les cuines systemat de Häcker ofereixen solucions excepcionals de prestatgeries i armaris, extraïbles d´extracció total resistents i còmodes, conceptes d´il·luminació decoratius i pràctics i espai d´emmagatzematge aprofitat de forma eficient. La línia de productes systemat és la favorita de molts cuiners aficionats que saben què és important en una cuina.

L’art és als detalls

El llegendari filòsof Jean-Jacques Rousseau ja sabia que “el gust és l’art de comprendre les coses petites”. Quan va dir això, probablement no estava pensant en l’art de la cuina de demà passat. Però la línia de productes systemat de Häcker viu exactament aquest principi. Per què? Perquè les cuines systemat es poden planificar de forma senzilla, eficaç i amb seguretat estilística. Gràcies als materials d’alta qualitat en combinació amb un disseny conscient de les tendències, amb una cuina de la línia de productes systemat de Häcker no només no es pot fer res malament, sinó que es pot fer tot bé. Com a fabricant de cuines amb una llarga tradició, no només sabem exactament què és important en la construcció de cuines, sinó que també ho perfeccionem. Per això, cada variant de la línia de productes systemat és una obra dart en si mateixa. Conegueu les diferents variants d’equipament de systemat i configureu la cuina dels seus somnis juntament amb un distribuïdor de cuines proper.

Una selecció de colors inigualable

Qui somia en blanc suís? Qui amb colors? Gràcies a la nostra àmplia gamma de colors moderns i atemporals, fem realitat tots els somnis de cuina. Ja sigui el blanc per a una elegància atemporal, el negre per a un toc modern i exclusiu o els tons càlids de la fusta per a un ambient acollidor, amb nosaltres trobareu la combinació de colors perfecta per a la seva nova cuina. Les nostres opcions de color d’alta qualitat ofereixen possibilitats de combinació il·limitades perquè aquesta important estada de casa sigui tan especial com vostè. Per exemple, la natura es pot accentuar combinant els colors verd i marró. La combinació de colors blanc i negre forma un duet expressiu. Els colors RAL i NCS disponibles a systemat no deixen cap desig cromàtic sense complir i el converteixen a vostè mateix en un artista. Descobriu el món cromàtic únic de systemat, per exemple en systemat AV 6000.

Talent titani: calaixos i marcs extraïbles

A la nostra línia de productes systemat, oferim de sèrie el Metro Titan Box. Si ho desitgeu, podem equipar el conjunt de mobles de cuina personal amb un marc lateral de vidre que es pot complementar amb il·luminació LED. També presentem l’innovador sistema d’extracció SLD – SlimLineDrawer amb un gruix de marc lateral de només vuit mil·límetres. Aquesta solució esvelta i estalviadora d’espai aposta per un disseny de cuina modern i estètic que garanteix de manera fiable el màxim confort, el millor tacte i una funcionalitat immodesta. A vostè també li agradaria sucumbir a la fascinació del titani? Obtingueu més informació sobre la nostra Metro Titan Box com a part de systemat Kitchens per portar el disseny de cuines al següent nivell.

Molt on triar: els nostres diversos tipus d’armaris

A les nostres cuines systemat us espera una impressionant varietat de tipus d’armaris amb una àmplia selecció d’alçades i profunditats. En el cas dels armaris baixos, podeu triar entre tres altures diferents. En el cas dels armaris alts, podeu triar entre sis altures diferents. Per descomptat, les alçades dels armaris alts poden ajustar-se a les necessitats, a la seva estatura ia l’espai disponible a la cuina. Pel que fa a la profunditat dels armaris, disposem de les dimensions 350 mm, 460 mm, 560 mm i 710 mm. Què necessita? Fes una ullada a les nostres opcions de mida i comproveu vostè mateix com individuals i versàtils que poden ser les cuines systemat.

Cuinar, viure, viure: el sinònim systemat de benestar

Amb la línia de productes systemat, pot crear un generós món de cuina ple de multifuncionalitat. La generositat i la individualitat es revelen en la combinació flexible d’una àmplia gamma de mobles de cuina per crear un conjunt harmoniós. Gràcies a la tecnologia push-to-open, les portes dels armaris s’obren amb un sol moviment per mostrar-ne el contingut. Si voleu, la cuina es complementa amb prestatgeries, pràctiques illes de cuina i taules que conviden a reunir-se. Així, es crea un espai molt funcional per cuinar, relaxar-se i reunir-se. Les superfícies de fàcil manteniment estalvien temps de neteja i garanteixen una neteja higiènica constant per a més benestar. Descobriu aquí on pot comprar una cuina systemat a prop seu.

Häcker systemat: un pas més cap a un futur sa i respectuós amb el medi ambient

La Deutsche Gütegemeinschaft Möbel eV (DGM) ha premiat els nostres constants esforços en matèria de qualitat, salut i protecció del medi ambient amb la prestigiosa “M d’Or”. Aquest honor confirma el nostre compromís incansable amb la sostenibilitat, fins i tot abans que s’hagi posat de moda, i reflecteix l’alta qualitat dels nostres productes. Per rebre aquesta cobejada marca de qualitat, els nostres mobles se sotmeten als estrictes criteris d’assaig de la DGM. L’atenció se centra en la durabilitat, estabilitat i qualitat de fabricació dels nostres productes perquè resisteixin les tensions i els esforços diaris. Amb garantia, a Häcker contribuïm a un futur més sostenible i oferim als nostres clients mobles de cuina que no només són duradors i estables, sinó que també protegeixen la salut i el medi ambient. Formi part de la nostra visió d’un futur millor.

×
//
Whatsapp Studio Gatto