La Laura, la propietat d’aquest petit apartament amb vistes al mar a Roda de Barà, volia fer un gran canvi a la seva cuina. El seu desig era integrar la cuina al saló-menjador amb vistes al mar per poder gaudir el major temps de les vistes durant les vacances.

L’apartament disposava d’un envà que dividia el saló-menjador de la cuina i la cuina estava dividida amb un altre envà que donava al safareig.

La idea central va ser com aconseguir unificar els 3 espais sense perdre de vista no sacrificar res ja que l’apartament és relativament petit i en cap cas no es podia traslladar la rentadora a un altre lloc que no fos la cuina.

Al final es va optar per enderrocar els 2 envans divisoris i unificar-ho tot en un sol espai. No obstant això per aconseguir crear una divisió entre saló-menjador i cuina es va crear una península central on cuinar i alhora tenir la pica. Així a la paret que pertanyia al safareig que tenia moltes finestres es va optar per tancar unes finestres i deixar-ne només una. Així es va guanyar suficient paret per poder col·locar columnes rebost, columna per a forn i microones així com una columna on amagar la rentadora.

L´illa està proveïda d´endolls per poder utilitzar qualsevol aparell elèctric. La pica es queda una mica amagada darrere d’un tros de paret deixat a propòsit aprofitant per deixar uns petits prestatges decoratius.

Una de les parets estan revestides d’una imitació maó blanca per donar al conjunt un estil més urbà.

A l’espai no li falta res. Tot lespai aprofitat al màxim!

Una jugada perfecta!

Cuina del nostre proveïdor INKO model Habitat Tilo. Dekton ZENITH blanc mat. Electrodomèstics de color clar per no desentonar. Aigüera i aixeta de la marca DAKE en color tartuf.

×
//
Whatsapp Studio Gatto