La cuina de Manoli i Mariano era molt fosca amb portes de l’estil provençal. Molt habitual fa unes dècades a moltes llars.

El principal problema de Manoli era el poc espai de pla de treball entre la placa de gas i la pica. A més, la Manoli volia posar rentavaixelles ja que fins ara no tenia a la seva cuina.

Ubicar el forn i el microones en alçada en una columna era també una prioritat per a Manoli i Mariano ja que fins ara el microones ocupava un lloc sobre el taulell de la cuina i treia molt pla de treball útil. El forn a la base sota la placa de cocció era incòmode.

Amb totes aquestes premisses a millorar vam decidir canviar la ubicació actual de la placa de cocció i ubicar-la a una altra paret. D’aquesta manera s’ha creat un espai molt més ampli entre placa i aigüera per poder treballar amb comoditat.

El forn i el microones s’integren en columna a la paret del davant ia més es desplaça la nevera a la mateixa paret. Va quedar prou espai per afegir una columna de rebost que permet ampliar substancialment l’espai d’emmagatzematge.

En reubicar-ho tot va quedar espai suficient per afegir un rentaplats de 45 cm.

En resum tot solucionat!! totes les prioritats complertes.

A banda de la qüestió funcional, el canvi de mobiliari a un frontal més clar dóna més lluminositat a lespai general. L’obertura és sense tirador i dóna més lleugeresa al conjunt.

El taulell de color clar ajuda a afegir claredat al resultat final.

Hi va haver intervenció de lampista per reubicar alguns punts de llum i desplaçar el punt de gas.

Al principi no sabien si canviar terra de la cuina. Però al final es van decidir i també es va canviar el paviment general de la cuina, es va treure les rajoles a la paret per substituir-les per aplacat frontal de material porcellànic resistent a la calor i als ratllats.

La resta de parets es van enguixar i pintar per donar més claredat a l’espai i crear un espai menys recarregat visualment.

El mobiliari de cuina és de INKO model GOURMET color VELOUTE.

El taulell és de la marca IDYLIUM LINCOLN COLORAT.

El resultat ha millorat notablement i salta en vista que la nova distribució proposada és molt més eficaç i estèticament més lluminosa.

×
//
Whatsapp Studio Gatto