En aquesta reforma de la cuina, els clients necessitaven crear un espai on compartissin el rebedor del pis i la cuina per manca d’espai. Per aconseguir-ho, es va idear una solució molt pràctica en què els armaris per a la nevera integrada, el rebost i la columna per a la integració del forn i el microones feien de paret divisoria entre el rebedor i la cuina. Així que a la part posterior de totes aquestes columnes es va deixar un espai per a prestatges i armari d’utilitat per al vestíbul. Tot està fet del mateix material i color de la cuina.

El terra de la cuina té rajoles hidràuliques diferents de la resta de l’espai d’estar-menjador per separar els dos espais. A la cuina s’ha creat una península que, a més de separar els espais, serveix com a barra d’esmorzars o dinars.

La cuina és INKO color Gourmet Fumet mat combinat amb la sèrie Habitat de color fusta Fiord. El taulell de la cuina és de color Dekton Halo amb acabat brillant. Els electrodomèstics són de la marca De Dietrich i el timbre de la marca Falmec model Laguna. Els llums encastats de la prestatgeria són LED de baix consum. Juntament amb els llums de la península, els leds de llum en to groc donen a l’espai una il·luminació i un ambient molt càlid.

El conjunt és lleuger, fresc i funcional.