Transformació total per a una vida en harmonia

Ens fa moltíssima il·lusió presentar reforma integral d´un pis a Sitges, on hem creat un espai harmoniós i funcional que respon a les necessitats i desitjos dels propietaris. La cuina, el bany principal, el bany de cortesia, les portes de pas, els paviments, les instal·lacions elèctriques i d’il·luminació, l’aire condicionat, els armaris de paret i els tendals del balcó han estat completament renovats per oferir una experiència de vida renovada .

Un espai obert i lluminós

La prioritat dels propietaris era obrir lespai entre la cuina i el menjador. Per això, es va enderrocar l’envà central, creant una zona àmplia i diàfana que afavoreix la interacció social i la fluïdesa del moviment. Aquesta decisió també va permetre fer un canvi complet de les instal·lacions elèctriques i d’il·luminació, assegurant una distribució eficient i moderna.

Cuina integrada i funcional

La campana extractora integrada al taulell permet una visió clar de l’espai des del saló, creant una sensació de continuïtat i amplitud. La placa d’inducció Cooking Surface de la marca ABQSTONE, integrada al taulell de dos colors (BLACK per al taulell de cuina i MARQUINA SELECT per a l’illa central), aporta un toc elegant i funcional.

Illa multifuncional

L’illa central, oberta i versàtil, serveix de base de treball, taula de menjador i punt de trobada familiar. La base metàl·lica de color negre de la marca BAILEN s’integra a la perfecció amb el porcellànic, proporcionant estabilitat i permetent moure l’illa segons es requereixi.

Electrodomèstics d’alta qualitat

Els electrodomèstics de la marca BOSCH garanteixen un rendiment òptim i una experiència culinària superior.

Banys moderns i elegants

El mobiliari de bany de la marca SERGIO LUPPI model PLANET P-01 i PLANET S-01, juntament amb els miralls antibaf SOUL de DURITIA, els lavabos de la marca ROYO i les aixetes GALINDO model col·lecció THEO CITY negre, creen un ambient modern i elegant als banys.

Portes de pas amb estil

Les portes de pas del pis, lacades en blanc ROMA model 8500 amb 4 línies, frontisses i manetes de color negre, aporten un toc de sofisticació i modernitat.

Un toc especial

A petició del propietari, Steed, es van instal·lar armaris corredissos de la marca DFM model IBIZA amb perfils negres i interiors de color fusta Eucalito. Les portes, també corredisses, són de mirall, tot ampliant encara més l’espai.

Espills per ampliar l’espai

Un element distintiu del pis és el gran mirall col·locat a les parets del saló-menjador. Aquest element reflecteix la cuina, el saló i el menjador, tot creant una sensació d’amplitud i lluminositat. Si bé inicialment no n’estàvem convençuts, ara la considerem un encert espectacular.

Un resultat excepcional

Aquesta reforma integral ha transformat completament el pis, creant un espai modern, funcional i elegant que reflecteix l’estil de vida dels propietaris. Estem orgullosos d’haver contribuït a crear una llar on la família i els amics podran gaudir de moments inoblidables.

I moltes gràcies a Matt per la ressenya:


El meu marit i jo som americans i als EUA hem remodelat més de 20 cases. Vam comprar la nostra primera propietat a Espanya l’any passat i ens calia una remodelació completa. No teníem contactes i no teníem ni idea del que ens estàvem ficant. Ens reunim amb molts constructors i un dissabte entrem a Studio Gatto sense cita prèvia per veure les cuines. Immediatament vam tenir molt bones sensacions amb Sonia i Ixai. Van entendre el que volíem i van crear renders digitals que ho van demostrar encara més. Però tot i així, és desconcertant confiar a algú la teva remodelació mentre ets a milers de quilòmetres de distància als EUA. Al llarg del camí Ixai ens va proporcionar fotos, vídeos i trucades mantenint-nos informats. Quan vam tornar a Espanya la setmana passada per veure el projecte acabat, estàvem tan contents! Sonia i Ixai formen un equip de somni. Sonia entén les imatges i el disseny. Ixai entén la mecànica i la construcció. No podríem estar més contents amb el resultat final.

 

 

×
//
Whatsapp Studio Gatto