Això és el que vam fer a la casa de Cisco i Nuria a Sitges

Planificació i Disseny

Sota el precepte d’aconseguir espai, naturalitat, llum, habitabilitat i comoditat i després de diverses propostes es va triar treballar bàsicament amb el mobiliari INKO GOURMET VELOUTE

Amb aquest mobiliari s´aconsegueix una cuina amb diferents àrees de treball, que envolten l´arquitectura aconseguint un espai funcional.

Per aprofitar al màxim l’espai i donar una sensació més diàfana, els electrodomèstics, armaris i àrees d’emmagatzematge es van encastar en la mesura del possible,

Els taulells Dekton Aura com a pla de treball i Dekton Sirius a la barra voladissa dominaran tot l’espai. Lluminosos fons blancs on es dibuixen les vetes que evoquen pedres naturals.

 

La construcció

Després d’un estudi minuciós de l’obra, es van preparar les parets i el terra per rebre els nous elements. Va caldre fer canvis en la distribució elèctrica. Es van instal·lar més preses de corrent, interruptors i lluminàries encastades al sostre. i sota els mobles superiors per proporcionar llum directa sobre les àrees de treball.

Instal·lació de mobles i electrodomèstics: Quan les instal·lacions elèctriques i les canonades van estar al seu lloc, va ser l’hora d’instal·lar de pintar parets, i sostre i començar a instal·lar acuradament els mobles de cuina, electrodomèstics i accessoris. Una tasca de precisió!

Tocs finals: Va tocar treballar els darrers detalls com la instal·lació dels taulells, aixetes i la col·locació dels tiradors dels mobles i altres elements decoratius

Ha estat un projecte que ha requerit temps i esforç, però sens dubte veure una cuina tan lluminosa, elegant i espaiosa i lluminosa val la pena.

×