La meva experiència amb Studio GATTO cuines, ha estat d’allò més satisfactòria.

Volíem renovar la nostra cuina, per donar-li un aire nou, i vam anar a el lloc perfecte. Des del primer moment ens va donar una magnífica impressió la manera d’atendre’ns i ajudar-nos a trobar els mobles que ens van agradar. A partir de llavors tot van ser facilitats. Ixiar, ens va venir a prendre mesures de la cuina i vam començar a planejar com anava a ser. Ens va fer un pressupost, que ens va semblar correcte, i vam decidir fer la cuina amb Gatto.

Es va pagar la part requerida perquè pogués encarregar els mobles, i a el mes ens van cridar que ja els tenien i que anaven a començar dilluns.

Per la nostra part va sorgir el problema que ens anàvem una setmana, i que no podria començar. Ens va suggerir que si ens semblava bé, li deixéssim les claus de casa, i que així quan vinguéssim la trobaríem molt avançada.

Així ho vam fer, i quan vam tornar vam tenir la sorpresa que la cuina estava acabada, menys el lampista, que aquell mateix matí ens va enviar i a l’migdia teníem la cuina a la nostra disposició.

Només podem dir que hem quedat encantats amb el tracte, la serietat i la qualitat de la feina realitzada per Ixiar i la seva dona de Studio GATTO, Polígon Industrial Vilanoveta a Sant Pere de Ribes.

Maria Rosa Batlle

×
//
Whatsapp Studio Gatto