Després de veure innombrables fotos de cambres de bany de somni amb aixetes de luxe, rajoles magnífiques i, per descomptat, molt espai d’emmagatzematge, és bastant fàcil odiar la vella i estreta cambra de bany del teu lloguer (gràcies i maledicció a Pinterest i Instagram ).

Però no has de continuar vivint amb allò horrible. Confia en nosaltres: Amb el permís del teu propietari, uns simples canvis -sense necessitat de reformes- milloraran les coses sense buidar el teu compte corrent. I, per sort per a tu, no ens falten trucs per afegir color, dibuixos i fins i tot un emmagatzematge pràctic. Aquí tens 21 idees de decoració per refrescar els banys petits.

01 – Canvi d’imatge del bany sense pintura

Si el teu propietari et prohibeix pintar o si creus que la tasca és massa molesta, és el moment de ser creatiu amb els vinils desenganxables i adhesius. Les opcions que suporten la humitat i la condensació són les que millor funcionen als banys.

Aquesta actualització del tocador de Brian Patrick Flynn n’és un exemple fantàstic. La xapa de cuir gris és en realitat (sorpresa!) un paper pintat de vinil extraïble.

Hi ha altres tipus de productes per enlairar-se i enganxar que fan que la decoració del bany sigui molt fàcil. Per exemple, podeu duplicar la paret del bany a ratlles que compartim aquí utilitzant ratlles de vinil autoadhesives. Un favorit és Tempaper Mini Stripes. Està disponible en rotlles de quatre polzades dample.

02 – Instal·lar un tocador temporal

No suporta aquest vell armari de roure del bany? O potser us agradaria que el vostre lavabo muntat a la paret tingués espai d’emmagatzematge incorporat? Sigui quin sigui el cas, considera la possibilitat de canviar-lo per un lavabo que s’adapti als teus gustos i necessitats. Quan acabi el teu contracte, emporta-te’l. Això sí, obteniu el consentiment per escrit del vostre propietari abans d’instal·lar-lo.

Els nous lavabos, com el GODMORGON/BRÅVIKEN d’IKEA, que es ven per 329 dòlars, vénen amb un lavabo i un armari. Algunes opcions diferents que es venen a les principals botigues darticles per a la llar també inclouen una aixeta. Un exemple dissenyat per a espais petits és el Maelynn de Home Decorators Collection per 209 dòlars. Aquest tutorial del tocador de bany per Hej comparteix com instal·lar.

03 – Adorni la seva cambra de bany amb plantes

Afegeix un toc de dinamisme a una cambra de bany sense brillantor anant al teu centre de jardineria local. Unes quantes plantes d´interior adaptades a les condicions úniques del teu bany (pensa en la llum natural i la temperatura de l´habitació) alegraran l´espai amb color i textura. Mira com Homme Maker ha decorat aquest bany de tres maneres més.

04 – Refrescar un bany antiquat amb pintura

Quan es tracta de decorar, la pintura és una bala de plata per a allò lleig. En aquest cas, els seus poders màgics van convertir una cambra de bany de color beix en un elegant tocador. Però la nostra idea preferida d’aquesta transformació de The Makerista no té res a veure amb la pintura. Veus el preciós mirall rodó? Es va enganxar a sobre de l’original amb cinta adhesiva doble.

05 – Fes una paret rústica

Què fer amb aquesta gran paret nua? Converteix-la en un element de decoració amb rajoles removibles de pelar i enganxar. Hauràs de fer servir el material de vinil que resisteix l’aigua i la humitat. Home Depot i Lowes ofereixen diferents opcions en una àmplia gamma de textures, colors i mides que s’assemblen a la fusta real ia la pedra de luxe. The Weekender comparteix com falsificar aquesta paret d’accent rústic.

06 – Arranjaments ràpids i reversibles per als lletjos terres del bany

Dissimular un lleig terra de bany és molt més fàcil del que creus. La dissenyadora d’interiors Kerra Michele va dissimular el seu amb una tela de vinil resistent a l’aigua que va tallar a mida.

També podeu utilitzar rajoles de goma entrellaçades. Estan disponibles en molts colors, i el tipus amb punts amb relleu s’assembla a les rajoles rodones de ceràmica. Per fixar-les al seu lloc, utilitza cinta adhesiva per a moquetes. Troba més idees de banys de Kerra Michele a Apartment Envy.

07 – Modernitzar un bany antic amb accessoris negres

Afegiu un contrast dramàtic a un bany blanc amb accessoris negres. Per a la seva informació, la instal·lació d’una nova aixeta sol ser una actualització fàcil i també reversible si els nous accessoris s’adapten als forats existents al lavabo o al taulell. Vegeu més d’aquesta cambra de bany perfecte de Homepolish.
×
//
Whatsapp Studio Gatto