LLIBRAMENT DE VIDA I DE FORÇA

Gaudiu d’una elegància de primera classe sense adorns. En aquesta cuina, les zones ben diferenciades en colors intensos conflueixen amb la tecnologia moderna i es fusionen amb seguretat. El resultat: una estada còmoda que permet viure i treballar en un mateix lloc i on la cuina no triga a convertir-se al centre de la casa. Tot el parament de cuina, els aliments i les begudes es guarden de manera ordenada i segura després de les portes dels armaris i els mòduls extraïbles. El frigorífic combi tampoc no entorpeix la vista, ja que fins i tot un aparell d’aquestes dimensions s’amaga fàcilment darrere la porta d’un armari.

El color negre de les prestatgeries metàl·liques va a joc amb el taulell. Les prestatgeries sedueixen per estar completament a la vista i per la regleta LED. Són el lloc perfecte per fer destacar un objecte especial.

Cuinar és encara més agradable amb l’innovador interior dels mòduls extraïbles (d’obertura i tancament suau) i amb la moderna tecnologia dels electrodomèstics. Cada detall ha estat comprovat amb minuciositat i assegura una llarga vida útil a la cuina. La combinació resulta especialment atractiva: els tiradors llargs negres i de metall d’alta qualitat trenquen amb l’estètica dels fronts molt afavoridor. Així mateix, aquest tipus de tiradors són molt pràctics i fàcils de manejar.

Taula per a dos

El lloc per carregar piles. Aquesta combinació de colors forts i imponents encaixa perfectament amb els entorns domèstics moderns i farà que encara us sentiu més a gust a casa. La taula adossada a la illa de la cuina té espai per a dos. Perfecta per a la pausa del cafè o per llegir el diari al matí, encara que també va molt bé com a superfície de treball supletòria.

Integració amb classe

L’oficina integrada permet treballar meravellosament. Amb prou espai demmagatzematge, però apta també per al portàtil i altres accessoris. Molt a prop, per no perdre’s res del que es cou a la cuina. L’arquitectura harmoniosa crea un ambient uniforme.

Desperteu l’interiorista que porta dins i decoreu amb objectes bonics i al vostre gust. Per això hi ha els prestatges amb aspecte de noguera. Munteu el racó per despatx al vostre gust i, cada vegada que us vingui de gust, transfereu-m’ho per gaudir d’un nou regal per a la vista.

Bella sense ornamentació

Aquesta cuina minimalista es distingeix per l’austeritat i per bandejar tot el que és superflu. És una cuina purista que l’única cosa que malbarata és elegància i estil. Que agradable quan el disseny es limita a allò essencial.

Conegueu concept130 més a fons i informeu-vos de tots els detalls d’aquesta nova col·lecció.

×