Tothom sap que les plantes mereixen un lloc especial a casa seva. Van bé a qualsevol lloc de la casa, i la cuina no és una excepció. Decorar la cuina amb plantes té molts beneficis. Per exemple, ajuden a reduir l’estrès, ansietat, malalties i milloren la qualitat de l’aire.

Independentment de la seva experiència amb les plantes, hauria de considerar tenir-les al vostre apartament. Si estàs començant el teu viatge amb les plantes, presta atenció a aquestes 8 maneres de decorar la teva cuina amb plantes.

 

Per què hauries de decorar la cuina amb plantes

Les plantes són estèticament agradables. Afegeixen un ambient de tranquil·litat a qualsevol habitació que adornin amb la seva presència. El color verd evoca una sensació dharmonia. També és el color de la natura i et fa sentir connectat a la terra.

Tenir una planta a casa té molts beneficis per a la salut. Diversos estudis han demostrat que les plantes d‟interior redueixen els nivells d‟estrès i ansietat. Fins i tot els treballadors que tenien una planta d’escriptori petita van mostrar menys nivells d’estrès que els que no tenien cap planta a la seva oficina.

El que mires tot el dia és vital per a la teva salut mental i, si ets algú que passa molt de temps a la cuina, potser no tinguis la millor vista fora de la teva finestra. Potser visquis en un apartament oa la ciutat, i que a la teva vista li falti aquest color verd essencial que la teva ment i el teu cos anhelen.

El romaní és una planta que encaixa bé a la cuina perquè es pot utilitzar com a espècia o condiment. Té molts beneficis per a la salut, ja que ajuda a la digestió, al dolor crònic i al refredat comú.

Decorar la cuina amb plantes t’ajudarà a solucionar aquest problema. Podeu ajudar a reduir els vostres nivells d’estrès fins i tot mentre cuines el sopar d’Acció de Gràcies. Tot i això, científicament, durant la fotosíntesi, les plantes prenen diòxid de carboni i alliberen l’oxigen que els humans necessiten per viure. Així que, fins i tot si els beneficis mentals i l’estètica no són suficients per portar plantes al vostre espai interior, considera la millora de la qualitat de l’aire que les plantes poden proporcionar. Recorrem els 8 passos per decorar la teva cuina amb plantes i que llueixin com un milió de dòlars.

 

1. Flors a la taula del menjador

Una forma clàssica de decorar la cuina amb plantes és posar un gerro a la taula del menjador com a centre de taula. Una nova volta de femella a aquest estil clàssic és col·locar una planta en test sobre la taula o fins i tot un terrari de sobretaula.

La planta perfecta per utilitzar com a centre de taula al menjador és una que no necessita llum solar directa, com una suculenta o un cactus. Suposem que la cuina o menjador té una il·luminació més baixa. En aquest cas, una gran planta per utilitzar com a centre de taula és la Zamioculcas zamiifolia (planta ZZ) o el cactus de Nadal. Totes dues són belles, úniques, fàcils de cuidar i, sens dubte, poden ser la peça que desitja.

 

2. Reciclar olles

Alguna vegada t’han regalat olles i paelles però no tenies ni idea de què fer-ne? Si busques un projecte de bricolatge, pots reutilitzar les teves paelles velles per convertir-les en testos per a plantes.

Remodelar testos és una forma sostenible de decorar la teva cuina amb plantes. Reciclar els utensilis és una excel·lent alternativa a l’ús de tests de plàstic per a les plantes. Aquests plàstics acaben als abocadors i causen danys al medi ambient.

Aquesta manualitat és una idea divertida per a algú que cerca mantenir-se ocupat o fins i tot una activitat divertida per fer amb els nens. Pots col·locar aquests testos a la teva cuina o regalar-los perquè altres els posin a casa seva.

 

3. Combina amb el color de la cuina

Hi ha una gran varietat de plantes, com la planta de la passió porpra, la flor de la qual està coberta de petits pèls de color porpra. Ja sigui que estigui reprocessant les olles i paelles o comprant un nou joc, pot combinar-les amb els colors de la cuina. Fins i tot és possible coordinar testos, flors i altres fullatges amb el tema de la teva cuina.

 

4. Un jardí de cuina en testos

Si teniu una cuina gran amb molt espai buit, omplir-la amb una planta gran és una excel·lent idea. Una bona opció per a una planta alta que podeu utilitzar per decorar la seva cuina és la planta de palmera de saló.

Pot arribar a mesurar fins a dos metres d’alçada, fet que la converteix en una bonica peça decorativa. Si opteu per una palmera, recordeu replantar-la de tant en tant perquè les arrels creixin al màxim. El que té de bo aquesta planta és que quedarà preciosa cobrint l’espai buit del terra de la teva cuina, fent-la sentir plena i acollidora en lloc de freda i espaiosa.

 

5. Plantes per a l’ampit de la cuina

L’ampit de la finestra és un dels millors llocs de casa teva per tenir una planta d’interior. Els ampits són ideals per a cactus o jardineres. Les plantes de finestra reben molta llum solar i romanen fora del camí del trànsit, alhora que embelleixen la zona.

Tenir una planta a l’ampit de la finestra de la cuina li proporcionarà tots els beneficis per a la salut de posseir una planta d’interior, a més de tenir una visió de les mascotes mentre es renten els plats.

La Pilea peperomioide és una bella planta per tenir a l’ampit de la finestra. També es diu la planta de l’amistat, i prosperen a la llum brillant, el que significa que li encantarà estar a la finestra de la cuina.

 

6. Plantes de paret

Si vius a una casa amb poca llum i no trobes un lloc per decorar la teva cuina amb plantes, pots comprar quadres de plantes per posar-los a les parets. També pots pintar, dibuixar o pintar les pròpies imatges per penjar-les. Les fotos de plantes al voltant de la teva cuina et poden seguir donant la sensació de pau i felicitat.

A més de fotografies que no són precisament de jardineria, però que continuen sent boniques. També pots crear un jardí vertical de paret a la teva cuina. Els jardins verticals poden ser reservats o amb tota vegetació. Pots aconseguir-ho muntant prestatges per a plantes amunt i avall de la paret on creguis convenient o creant un sistema de reg a la paret i tornant-te boig amb les plantes i la molsa. No hi ha manera de fallar en crear un jardí vertical de paret a linterior.

 

7. Una jardinera

Algunes finestres de la cuina no tenen ampit, però això no t’ha d’impedir decorar la teva cuina amb plantes. Pots fer una jardinera o comprar-ne una ja feta. Les plantes que pengen sobre els costats de la jardinera són bones opcions tradicionals perquè donen la sensació d’exuberància al vostre espai.

Una planta penjant habitual en aquesta categoria és l’heura sueca. Pot servir com a planta interior durant molts anys. L’heura sueca és la planta perfecta per als jardiners principiants perquè creix en una gran varietat de terres. Si la feu servir en una jardinera d’interior, ha d’estar sota una llum brillant però indirecta.

 

8. Plantes penjants

Decorar la teva cuina amb plantes incorporant plantes penjants és una tendència molt popular. Pots trobar una gran varietat de fotos a Pinterest d’espèciers reutilitzats per penjar plantes. És una forma elegant i única d’incorporar la natura a casa teva.

També hi pots afegir plantes penjants als racons despoblats de la cuina, a sobre de l’aigüera, heures al voltant de les portes i fins i tot penjant dels armaris.

Decora la teva cuina amb plantes – El resum

Si teniu una cuina espaiosa, podeu col·locar plantes d’interior altes a l’espai buit del terra perquè la cuina tingui un aspecte més glamurós i sembli més plena. Si vius en un apartament i tens una cuina molt petita, una petita planta a l’ampit de la finestra pot ser el que necessites per mirar mentre ets a la pica.

Les plantes interiors tenen moltes propietats beneficioses, com la curació i la reducció de l’estrès. Purifiquen l’aire que les envolta emetent oxigen, curen la ment i l’ànima, embelleixen l’espai que adornen i, en general, creen un ambient més càlid i acollidor. La cuina és una habitació estupenda per decorar amb plantes.

×
//
Whatsapp Studio Gatto