Treballs a tot l’habitatge. S’ha reformat cuina, bany, paviment general i il·luminació. Les portes de pas també s’han canviat a lacades blanques per il·luminar l’espai en quedar més discretes. A més, s’ha repintat tot el pis.

Al bany s’ha canviat paviment i rajoles a les parets. S’ha retirat la banyera per substituir-la per un plat de dutxa més funcional i que optimitza l’espai. Les aixetes i els sanitaris són nous. El conjunt de bany també.

La distribució de la cuina és força semblant a l’anterior ja que Pili no volia treure envans per a un canvi més radical. Volia guardar la cuina ficada entre parets però que quedés oberta al menjador.

Es va canviar sobretot l’estètica del mobiliari i del taulell de cuina a colors molt més clars i amb portes sense tiradors per tal d’alleugerir l’espai i donar més llum a l’espai en quedar ubicat entre parets. Els mòduls són més eficaços a nivell demmagatzematge interior.

El terra és parquet VINÍLIC de la marca ÀRBITÓ de color gris clar referència LATHI i s’ha col·locat a tot el pis igual. És un material resistent a la humitat i la calor i de fàcil neteja.

El mobiliari de la cuina és de la marca INKO de color FUMET amb GOLA alumini per obertura sense tirador.

El taulell de cuina és SILESTONE WHITE STORM de 2 cm de gruix amb el seu aplacat a paret frontal per no posar rajoles. És més còmode i higiènic.

El resultat final és net, lluminós i molt còmode.

×
//
Whatsapp Studio Gatto