Abans de la reforma la cuina a casa de Rosa i Miguel estava separada de la sala per envans. Els proprietaris volien obrir la cuina a la sala per modernitzar l’espai. El projecte requeria enderrocar els envans entre saló i cuina així com l’envà d’entrada a la sala. Tots dos envans separats per un pilar que no es podia enderrocar. Així que ens vam posar mans a l’obra per dissenyar un nou projecte seguint la nostra pròpia experiència i les idees de la interiorista.

Després de la reforma el resultat és espectacular !!

La idea de posar una illa central que sortís de l’pilar a manera més aviat de península ha permès crear una separació entre l’espai de la sala-menjador a la cuina. Un costat de l’illa té mobles per a ús de cuina i de l’altra banda, s’ha optat per crear uns prestatges oberts per donar un toc de decoració orientat a la sala.

La cuina és de color clar. És el model Gourmet de la marca Inko en color fumet. El look sense tirador li confereix a l’mobiliari lleugeresa i una estètica molt actual.

El taulell és de color clar tipus amarmolado que ajuda a donar més lluminositat si cap a el conjunt. El model és ENTZO de la col·lecció DEKTON de Cosentino. La columna forn i microones i la nevera queden darrere de l’pilar. El sòl de dibuix hidràulic en tons grisos i suaus rematen el tot.

Els electrodomèstics són de la marca Neff. La campana de Gutmann. L’aixeta i la pica de Dake.

Una meravella !!

×
//
Whatsapp Studio Gatto