This kitchen has been completely renovated. the floor has been changed with large pavement to give spaciousness to the space. Tiles have also been changed into walls. The kitchen is from the Italian brand Stosa. The highs are in gloss lacquer and the low furniture in matt lacquer. Alevé model with doors opening without handles gola system. The roof is made of aluminum with LED lights with low consumption of white light.

The countertop is Dekton makai color. It has taken advantage of a pasplato in the wall that separates the kitchen of the dining room to place a fish tank. It gives the kitchen a very original and colorful touch. Below is a small office space.

An open lateral end column with shelves gives a nice finish that serves as a decoration just when entering. Go change!

Kitchen before the renovation:

Kitchen after the reform:

COCINA EN VENDRELL CON PECERA

A PECERA IN THE KITCHEN