El desig dels propietaris d’aquesta casa es basava fonamentalment en voler obrir un forat entre la paret de la cuina i el saló-menjador de la seva segona residència a Sitges. No obstant això perquè no passés els temuts fums quan es cuina, es va estudiar la possibilitat d’obrir un forat i tancar-lo amb un vidre com si fos una finestra. Així es va guanyar visió i alhora funcionalitat.

El mobiliari de la cuina és de la marca Inko i és del model GOURMET de color fumet combinat amb una porta en laminat color fusta torrat, la qual cosa confereix al conjunt gran elegància.

S’ha procedit a canviar tots les rajoles del sòl i parets. S’ha canviat els aluminis de color blanc. S’han encastat llums leds quadrades amb cerquillo blanc per mimetitzar-se amb el sostre que donen una llum a la cuina que s’agraeix enormement a l’hora de treballar.

Retocs de guix, pintura i per descomptat treballs de lampisteria per ajustar totes les instal·lacions d’aigua i elèctriques a les noves necessitats dels clients segons el projecte.

El taulell és de DEKTON color GALEMA. L’aigüera és sota taulell.

El canvi és fantàstic!

La cuina abans de la reforma:

 

La cuina després de la Reforma:

cocina inko

 

×
//
Whatsapp Studio Gatto