El recó de Nono Luigi

Spaghetti alle acciughe (amb anxoves)

Buongiorno!! Avui us presentaré una recepta senzilla i molt saborosa. La pasta amb anxoves. Normalment faig servir espaguetis, però podeu utilitzar la pasta que vulgueu. És una...

Los “Topini” della mia nonna!

Els "topini" o més coneguts com "nyoquis" és una recepta molt tradicional. En Livorno, el meu poble, se'ls crida "topini". Aquesta paraula significa "ratolins", forma que adopta...

“Brodo” Nadalenc (brou Nadalenc a la italiana)

En la meva regió, La toscana, a Itàlia és molt típic per al sopar de Nadal servir un brou calentet com a primer plat després dels entrants i com és d'esperar la pasta està present...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

CERRAR